Show

Komentari 4

Hrvati prave dar-mar u Zadruzi: Monika je nasrnula na Filipa...

Hrvati prave dar-mar u Zadruzi: Monika je nasrnula na Filipa...

Uznemirena Monika Horvat je potom ustala i gurala Filipa kako bi izašao van iz prostorije, a on ju je uhvatio za ruke i odgurnuo od sebe. Sve je to bilo popraćeno nizom uvreda

U kontroverznom srpskom realityju 'Zadruga' redaju se skandali za skandalima. Jutro u vili showa bilo je burno. Hrvatski natjecatelj Filip Car zakačio se sa svojom bivšom djevojkom Aleksandrom Nikolić, a njihovi cimeri bunili su se jer zbog njih ne mogu spavati.

POGLEDAJTE VIDEO: Svađa Hrvatica u Zadruzi

Uznemirena Monika Horvat je potom ustala i gurala Filipa kako bi izašao van iz prostorije, a on ju je uhvatio za ruke i odgurnuo od sebe. Sve je to bilo popraćeno nizom uvreda. 

- Bolesna si. Mene si našla gurati - vikao je Filip Car. 

Prije manje od mjesec dana, Filip se zakačio s Aleksandrom. Igrali su igru istine, a Filip je za bivšu djevojku imao pitanje za navodnu aferu iz prošlosti. Tvrdi kako je Aleksandra imala aferu na jahti u Dubrovniku, prije no što je ušla u reality 'Zadruga 4'.

- Želio bih te pitati jesi li bila u Dubrovniku na rođendanu s prijateljicama ili si išla na jahtu na kojoj sam ja bio dva dana ranije? Za sedam tisuća eura za šest dana na toj jahti, s dvije prijateljice? Plaćen je bio put u jednom i drugom smjeru, to ste dobile i za troškove? - pitao ju je Filip, koji je uvjeren kako je Aleksandra na toj jahti imala aferu.

No ljubavni odnos s njom je odavno završio. Car je u 'Zadruzi' bacio oko na Minu Vrbaški, s kojom je već nekoliko puta prekidao pred kamerama realityja. Sada su, uglavnom, nerazdvojni i onda mu je prešla preko mnogobrojnih uvreda. 

Najčitaniji članci