Show

Komentari 117

Zatrudnjela u srpskom showu? 'Hrvatici Ivi kasni tri mjeseca'

Zatrudnjela u srpskom showu? 'Hrvatici Ivi kasni tri mjeseca'

Njezina vitka figura se popunjava, a nedavno se požalila jednom sustanaru kako se osjeća jako loše. Produkcija je Ivi zakazala ginekološki pregled kako bi ustanovili hoće li se se roditi još jedna reality beba

Jedina Hrvatica u srpskom realityju 'Zadruga', Iva Grgurić (26), pred kamerama je otkrila kako joj menstruacija kasni već tri mjeseca, što je odmah dovelo do sumnje da je trudna, piše Espreso.

Slavonka sa zagrebačkom adresom je od samog početka showa započela ljubavnu vezu sa Stefanom Karićem, koji je prvo bio lud za njom, a onda je nije podnosio.

Njih dvoje su u početku djelovali sretno te je Iva činila sve kako bi se što više svidjela Kariću. Međutim, Stefan nikako nije mogao da 'zažmiri' na Ivinu prošlost, koja je veoma turbulentna pa ju je ostavio.

- Među njima je buknula strast, ali ona seksualna, dogodio se seks, bili su intimni i to je to. Nakon toga Stefan je shvatio da ne želi biti s Ivom jer je svako malo netko unosio informacije o njezinoj užasnoj prošlosti, koja se njemu nikako nije sviđala - kaže izvor blizak produkciji.

Stefan je počeo osjećati odbojnost prema Ivi negdje oko Nove godine, kada se odbio fotografirati s njom uz riječi da je ona ku*va i da ne želi imati ništa s takvom djevojkom, koju svatko može imati.

- Ne želim da se od mene pravi budala, ne želim da perem prostitutke - rekao je tada on.

Od kada su raskinuli, Iva je počela osjećati promjene u organizmu. Menstruacija joj već uveliko kasni, a njezina vitka figura se popunjava. Nedavno se požalila jednom sustanaru kako se osjeća jako loše.

- Ja nisam dobila tri mjeseca. Cijelo vrijeme sam nervozna. To je kao kad se skupi krv u maternici i onda samo krene. Nadam se da je na nervnoj bazi i da nije ono drugo - rekla je uplašeno. Produkcija je Ivi istog trena zakazala ginekološki pregled kako bi ustanovili hoće li se roditi još jedna reality beba.

- Ona je uvjerena da je u pitanju hormonski poremećaj, već je imala takve promjene, ali nije isključeno ni da je zatrudnjela sa Stefanom, ipak su bili intimni, radili su svašta. Analize ginekologa se čekaju i tada će se znati je li Iva u drugom stanju - rekao je izvor blizak produkciji.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Najčitaniji članci