Show

Komentari 10

Hrvatica koja je rodila gdje i Kate: 'Podržavam njihov izbor'

Hrvatica koja je rodila gdje i Kate: 'Podržavam njihov izbor'

Ako ih kraljevske dužnosti ne usrećuju i ako im je to dodatni teret, mislim da kao i svaka obitelj imaju pravo na vlastiti izbor, tako da ih na neki način podržavam u tome, rekla nam je Ana

Ana Klemenčić Cabuk je Hrvatica koja je u listopadu 2016. rodila kćer Miju u luksuznom rodilištu u londonskoj bolnici St Mary’s, u kojemu je vojvotkinja Kate Middleton (38) rodila princa Louisa (1).

Nakon što su princ Harry (35) i Meghan Markle (38) javno objavili da se povlače s kraljevskih dužnosti, upitali smo Anu za komentar. Ona više ne živi u Londonu, no priznala nam je kako i dalje redovito prati britanske medije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Primijetila sam da svi pišu o odluci Harryja i Meghan. Ako ih kraljevske dužnosti ne usrećuju i ako im je to dodatni teret, mislim da kao i svaka obitelj imaju pravo na vlastiti izbor, tako da ih na neki način podržavam u tome, jer pretpostavljam da su kraljevske obveze doista veliki teret - rekla nam je Ana.

Vjeruje kako se njihova odluka neće svidjeti kraljici Elizabeti II. (93), kao ni ostalim članovima kraljevske obitelji, zato što to nitko nije očekivao.

Royal visit at  Canada House

- Ako sam dobro shvatila iz britanskih medija, njih dvoje su tu odluku donijeli na svoju ruku. Ako je to zaista bila nagla i iznenadna odluka, vjerojatno se to kraljici i ostalim članovima nije dopalo - zaključila je Ana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci