Obavijesti

Show

Komentari 36

Hrvatica Lucy Markovic je u finalu australskog top modela

Hrvatica Lucy Markovic je u finalu australskog top modela
5

Čak i da ne pobijedim i dalje se želim baviti manekenstvom i želim si međunarodnu karijeru, rekla nam je Lucy Markovic koja se ponosi hrvatskim korijenima

VIDEO

Srednjoškolka hrvatskih korijena bori se s Australkom Brittany Beattie (20) za pobjedu u australskom Next Top Modelu. Lucy Markovic (16) najmlađa je natjecateljica, a hoće li uspjeti znat će se u četvrtak.

Prije ovog natjecanja nikad se nije bavila modelingom.

- Odmalena sanjam da ću sudjelovati u ‘Top modelu’ i bila bih najsretnija na svijetu da pobijedim. Konkurencija je bila jaka i sve smo mnogo radile. Čak i da ne pobijedim i dalje se želim baviti manekenstvom i želim si međunarodnu karijeru - rekla nam je Lucy, koja se ponosi hrvatskim korijenima.

- Moja je baka u Hrvatskoj, kao i cijela tatina obitelj. Imam mnogo bratića i sestrični – rekla je Lucy, koja u Australiji ide u srednju školu Benova State. Najveća joj je podrška dečko Connor Rutty. Osim nje, u australskom ‘Top modelu’ natjecale su se još tri djevojke hrvatskih korijena - Alex Sinadinovic (18), Phoebe Deskovic (17) i Isabel Izi Simundic (21).

- Moji roditelji i moja sestra rođeni su u Hrvatskoj i hrvatski je prvi jezik u našem domu. Roditelji su mi usadili poštovanje prema obiteljskim korijenima - rekla nam je Isabel. Phoebina obitelj dolazi s Cresa.

- Svako sam ljeto na tom otoku i presretna sam kad dođem. Druženje s prijateljima na plaži i svakodnevno uživanje u jadranskoj ribi s roditeljima nešto mi je najljepše u životu - kaže. Djevojke su surađivale sa Lindom Evagelistom, Jean-Paulom Gaultierom, Alessandrom Ambrosio, a u finalu će upoznati i Tyru Banks.

Kraljica društvenih mreža Kim Kardashian bila je gostujuća sutkinja showa. Na svom Instagram profilu, koji ima 34 milijuna sljedbenika, Kim je objavila fotografiju Izi. 

- Tim činom inspirirala me da nastavim putem kojim sam krenula i da postanem još uspješnija u svijetu modelinga - oduševljena je Lucy.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin