Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
14 komentara

Hrvatice u nizozemskom 'The Voiceu': Oduševile žiri i publiku

Izvele su vlastitu verziju pjesme 'Lady Marmelade', a njihovom izvedbom žiri je bio posebno oduševljen. Okrenula su im se dva člana žirija, a Luminize je tako postala prva grupa u povijesti 'Voicea' koja je prošla audiciju naslijepo

14 komentara

Talentirane Hrvatice iz grupe Luminize oduševile su žiri nizozemske verzije showa 'The Voice' i prošle dalje. Marcela i Matilda Oroši, Tea Mišković i Irena Rogović žive u Nizozemskoj, a tamo su izdale album te redovito nastupaju na brojnim glazbenim festivalima.

Izvele su vlastitu verziju pjesme 'Lady Marmelade', a njihovom izvedbom žiri je bio posebno oduševljen. Okrenula su im se dva člana žirija, a Luminize je tako postala prva grupa u povijesti 'Voicea' koja je prošla audiciju naslijepo.

- Ne samo da dobro izgledate i pjevate, nego odlično i svirate. Imate sve što je potrebno i zaista ste jedinstvene! Ovako nešto još nemamo na sceni - rekao je Waylon kojeg su četiri cure iz Crikvenice izabrale za mentora.

U kolovozu ove godine grupa talentiranih Hrvatica proslavila je 17 godina postojanja, a prije sedam godina pridružila im se Marcela koja je prije toga sudjelovala u talent showu 'Hrvatska traži zvijezdu'.

Članice Luminize nisu jedine Hrvatice koje 'rasturaju' u stranim talent showovima. Odlične rezultate postiže i slijepa Bernarda Brunović (25) koja se natječe u njemačkom Voiceu.

OČARALA IH GLASOM Slijepa Hrvatica u njemačkom The Voiceu podigla žiri na noge
Naši partneri pišu
Message