Obavijesti

Show

Komentari 59

Hrvaticu u srpskom realityju gušila i udarala sustanarka

Hrvaticu u srpskom realityju gušila i udarala sustanarka
7

Ova atraktivna Slavonka sa zagrebačkom adresom prije ulaska dala nam je intervju i otkrila kako nakon izlaska iz showa planira 'pokoriti' cijelu estradu

VIDEO

Reality program je odraz stanja u društvu u kojemu živimo, prikazuje sliku i priliku različitih profila ljudi te je čisti prikaz različitih slojeva društva i različitih obiteljskih odnosa u kojima su odrastali kandidati. Srpski reality Zadruga najkontroverzniji je show na našim prostorima, a tučnjave, uvreda i psovki ne nedostaje. 

Tara Simov (18) jedna je od ekplozivnijih sudionica u srpskim realityjima. Često je bjesnila i svađala se, a sad je jedan njezin razgovor rezultirao tučnjavom. Napala je Ivu Grgurić (26) iz Hrvatske, sudionicu showa 'Zadruga', u kojem se obje natječu.

- U toj tvojoj prljavoj, smrdljivoj i maloj glavi je to tako - rekla je Iva Tari tijekom svađe na što joj je osamnaestogodišnjakinja uzvratila: 'Kleptomanko'. 

Nakon što je Iva rekla da joj je kleptomanka majka, Tara je skočila na nju i počela ju gušiti i udarati. U tom trenutku došao je Tarin dečko koji ju je odvojio i izbacio iz kuće. 

Ova atraktivna Slavonka sa zagrebačkom adresom prije ulaska dala nam je intervju i otkrila kako nakon izlaska iz showa planira 'pokoriti' estradu. 

- U životu sam svašta prošla i iz svake situacije izašla sam kao pobjednik. Ovaj projekt smatram jednim velikim izazovom u kojem ću dokazati gledateljima kakva sam osoba. Nije lako biti zatvoren u kući s pedesetak različitih profila, ali bez obzira na to, znam se snaći u svakoj situaciji i iz nje izvući ono najbolje - rekla nam je atraktivna Iva, a na pitanje što možemo očekivati od njezinog sudjelovanja, odgovorila je kratko - očekujte neočekivano. 

S obzirom na to da projekt 'Zadruga' traje punih 11 mjeseci, Ivi koja je najavila borbu 'do kraja', najviše će nedostajati obitelj i prijatelji. 

Pobjednica showa Zadruga Kija iskreno o suprugovoj prevari
Pobjednica showa Zadruga Kija iskreno o suprugovoj prevari

- Razdvojenost od obitelji i prijatelja najteže će mi pasti. Također, nedostatak intime - koja će mi biti oduzeta. Ja sam odlučila graditi svoju karijeru i smatram kako je ulazak u Zadrugu odlična 'prečica' za blistavu i kvalitetnu budućnost - dodaje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

21:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin