Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
59 komentara

Hrvaticu u srpskom realityju gušila i udarala sustanarka

Ova atraktivna Slavonka sa zagrebačkom adresom prije ulaska dala nam je intervju i otkrila kako nakon izlaska iz showa planira 'pokoriti' cijelu estradu

Foto: Privatni album
59 komentara

Reality program je odraz stanja u društvu u kojemu živimo, prikazuje sliku i priliku različitih profila ljudi te je čisti prikaz različitih slojeva društva i različitih obiteljskih odnosa u kojima su odrastali kandidati. Srpski reality Zadruga najkontroverzniji je show na našim prostorima, a tučnjave, uvreda i psovki ne nedostaje. 

Tara Simov (18) jedna je od ekplozivnijih sudionica u srpskim realityjima. Često je bjesnila i svađala se, a sad je jedan njezin razgovor rezultirao tučnjavom. Napala je Ivu Grgurić (26) iz Hrvatske, sudionicu showa 'Zadruga', u kojem se obje natječu.

- U toj tvojoj prljavoj, smrdljivoj i maloj glavi je to tako - rekla je Iva Tari tijekom svađe na što joj je osamnaestogodišnjakinja uzvratila: 'Kleptomanko'. 

Foto: Privatni album

Nakon što je Iva rekla da joj je kleptomanka majka, Tara je skočila na nju i počela ju gušiti i udarati. U tom trenutku došao je Tarin dečko koji ju je odvojio i izbacio iz kuće. 

Foto: Privatni album

Ova atraktivna Slavonka sa zagrebačkom adresom prije ulaska dala nam je intervju i otkrila kako nakon izlaska iz showa planira 'pokoriti' estradu. 

- U životu sam svašta prošla i iz svake situacije izašla sam kao pobjednik. Ovaj projekt smatram jednim velikim izazovom u kojem ću dokazati gledateljima kakva sam osoba. Nije lako biti zatvoren u kući s pedesetak različitih profila, ali bez obzira na to, znam se snaći u svakoj situaciji i iz nje izvući ono najbolje - rekla nam je atraktivna Iva, a na pitanje što možemo očekivati od njezinog sudjelovanja, odgovorila je kratko - očekujte neočekivano. 

Foto: Privatni album

S obzirom na to da projekt 'Zadruga' traje punih 11 mjeseci, Ivi koja je najavila borbu 'do kraja', najviše će nedostajati obitelj i prijatelji. 

VIDEO: 24 PITANJA Pobjednica showa Zadruga Kija iskreno o suprugovoj prevari

- Razdvojenost od obitelji i prijatelja najteže će mi pasti. Također, nedostatak intime - koja će mi biti oduzeta. Ja sam odlučila graditi svoju karijeru i smatram kako je ulazak u Zadrugu odlična 'prečica' za blistavu i kvalitetnu budućnost - dodaje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 
Naši partneri pišu
Message