Obavijesti

Show

Komentari 69

Hrvatske ljepotice dočekale su razgolititi se u tajnim uvalama

Hrvatske ljepotice dočekale su razgolititi se u tajnim uvalama
13

Glumica Bojana Gregorić Vejzović oduševila je fotografijom u badiću, na kojoj je izvela baletni skok, a Ecija Ojdanić postala je model za bikinije. Neda Ukraden i u 69. godini na plaži oduzima dah

VIDEO

- Moje tijelo sasvim pristojno izgleda za godine koje imam. Nije mi ono najveći adut, ali ga se ne moram sramiti - istaknula je jednom prilikom pjevačica Neda Ukraden (68).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:11

Zgodna baka, kako je mnogi od milja zovu, za manje od tri tjedna proslavit će 69. rođendan, no i dalje izgleda fenomenalno. Ukraden održava vitku liniju, a na društvenim mrežama svoje pratitelje zna počastiti i kojom slikom u bikiniju. Pjevačica kaže kako ne vidi razloga zašto ne bi nosila bikinije. Mnogi Ukraden nazivaju 'najseksi bakom Balkana'. 

- Pa to mi je u svakom slučaju kompliment - rekla je pjevačica. 

Svoje tijelo u 59. godini spremno pokazuje i pjevačica Alka Vuica (58). Početkom srpnja na društvenim je mrežama objavila fotografiju iz bazena. Alka pozira u zlatnom bikiniju, a fotografija je oduševila njene fanove.

Zato je Alka otišla i korak dalje pa svoje pratitelje odlučila počastiti fotografijom s bazena, no u toplesu. 

- Najbolji badić je toples - napisala je ispod fotografije. Alkini fanovi nisu se mogli načuditi njenom fantastičnom izgledu. 

- Fenomenalno izgledaš i fotka ti je senzualna. Svaka čast - samo su neki od komentara oduševljenih fanova. Nekoliko dana kasnije, pjevačica je na društvenim mrežama objavila i video s bazena u kojem se obožavateljima požalila kako ju je 'ujela osa'. Svoj bazen u Zagrebu, Alka često naziva 'svojim morem'. 

Pokretanje videa...

00:35

Brojni korisnici društvenih mreža nemalo su se iznenadili kada je svoju fotografiju u pripijenom maslinastom kupaćem kostima objavila glumica Bojana Gregorić Vejzović (47). Brojni pratitelji dijelili su joj samo pozitivne komentare i hvalili njenu besprijekornu liniju. 

- Ženo koje tijelo. Bomba si - pisali su joj obožavatelji, ali i brojne kolegice poput Sonje Kovač (35), Sandre Perković (29), Ecije Ivušić (32) i drugih. 

Bojana je na fotografiji izvela baletni skok, a uz sliku je napisala da će tako skakati i s 89 godina. 

Supruga Tarika Filipovića (47), Lejla (42) nedavno se na društvenim mrežama odmakla od obiteljskih fotografija koje inače objavljuje i sa svojim pratiteljima podijelila svoju fotografiju u kupaćem kostimu. 

- Raj na zemlji - napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira na Mljetu. 

Njeni fanovi oduševili su se fotografijom i Lejli pisali kako je za nju vrijeme jednostavno stalo.

Da su godine samo broj, svojim primjerom pokazuje i glumica Ecija Ojdanić (44). Slikala se na dubrovačkoj plaži s kolegicom Lanom Gojak (35) i bivšom misicom Ivanom Delač (39). Njih tri pozirale su u plićaku u kupaćim kostimima. Ecija, Lana i Ivana postale su modeli za kupaće kostime. 

- Malo trbuh uvučem i kosu protresem - šalila se Ecija na svoj račun. Glumica i dalje ima zamamnu liniju, a prije dvije godine čak je otrčala i maraton od 42 kilometra u Veroni. 

Voditeljica Marijana Batinić (38) još je jedna Hrvatica koja je privukla pažnju svojom fotografijom u bikiniju. Tijekom odmora u rodnom Splitu, na plaži se slikala s rođakinjom. Marijaninim pratiteljima nisu promakli njeni isklesani trbušnjaci. 

- Isuse koji trbuh - komentirala joj je kolegica Ida Prester Peševski (40). 

Batinić je jednom prilikom priznala kako je imala problema s težinom te 15 kilograma viška. 

- Sklona sam debljanju, gurman sam veliki i nikad se ne bih odrekla nečega na tanjuru - rekla je. 

Folk pjevačica Lepa Brena (59) pratitelje na društvenim mrežama počastila je fotografijom s odmora na Bora Bori. Pjevačica pozira u tamnozelenom badiću, ležeći na ručniku. Pokazala je svoje isklesano tijelo na kojem bi joj pozavidjele i mnoge mlađe žene. 

Nekadašnja Pipi djevojka Ana Sasso (56) koju većina pamti upravo po provokativnoj reklami za sok u kojoj je iz mora izronila u prozirnoj, mokroj majici, i danas se može pohvaliti besprijekornom linijom. Bivša misica otkrila je tajna njene vitke linije redovita tjelovježba. 

Pratitelje na društvenim mrežama počastila je fotografijom u badiću cvjetnog uzorka. Na fotografiji, Sasso pozira s leđa i nosi sunčane naočale. 

Pjevačicu Ninu Badrić (47) paparazzi su prije deset godina uhvatili na ljetovanju u Dubrovniku. Nina je fotografiju u ljubičastom bikiniju i crnim sandalama sama objavila na Instagramu. 

- Imaš divne grudi, savršeno tijelo, zgodne noge, odličan kupaći. Samo da mi je imati ženu kao što si ti, srce mi uzdiše za tobom. Kad te vidim, odmah mi uljepšaš dan - napisao joj je obožavatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:04

Nina na ljetovanju privlači brojne poglede pa je tako objavila i video muškaraca koji su je kraljem lipnja uočili s glisera. Uglas su oduševljeno zapjevali njen hit 'Dani i godine'. 

Provokativne fotografije nisu novost za spisateljicu, glumicu i pjevačicu Nives Celzijus (37). Iako se na njezinom Instagram profilu mogu pronaći brojne fotografije na kojima pozira u minijaturnim badićima, posljednja Nivesina fotografija doslovno je izazvala pomutnju fanova. 

Na fotografiji Nives na svom balkonu pozira u crnom bikiniju. Fotografija je sakupila više od 28.000 lajkova. 

- Najljepša si kraljica ljepote - napisao joj je obožavatelj. 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin