Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

'Htjela bih Dalmatinca, ali lako se zaljubiti i u Zagrepčanina'

Marijana Batinić za Extru je otkrila da bi bilo idealno da je muškarac njezinog života iz Splita i da živi u Zagrebu, no zaključila je da joj ni zagrebački dečki nisu loši

Borna Filić/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
6 komentara

Splićanka je u intervjuu za Extru otkrila kako joj nije nužno da joj dečko bude Dalmatinac iako bi voljela da bude. Diplomirana pravnica kaže kako bi bilo idealno da je muškarac njezinog života iz Splita i da živi u Zagrebu kako bi zajedno često mogli odlaziti u Split. Dodala je da bi ipak voljela da se jednog dana, kada osnuju obitelj, zauvijek presele u Split. Marijana Batinić (30) kaže je da još nije pronašla takvog muškarca. Našalila se da je malo skrenula s putanje i zaključila da joj ni zagrebački dečki nisu loši jer otvaraju vrata, bacaju smeće i ništa im nije teško učiniti zbog čega se lako zaljubiti.

Voditeljica showa 'Ljubav je na selu' otkrila je da nikad nije i ne bi pomuzla kravu jer ih se panično boji. Osim vođenja te emisije ima i svoju nedjeljnu rubriku 'MARenda' u 'Exkluziv Vikendu' u kojoj otkriva prve poslove javnih osoba, a s najboljom prijateljicom i kolegicom Petrom Nižetić prije tri godine pokrenula je 'Sexpresso', internetsku videomisiju na T-portalu u kojoj otkrivaju seksualne tajne javnih osoba. Voditeljica je otkrila da je njezin prvi posao bila prodaja krizantema za Dan mrtvih i da nije baš dovoljno zaradila jer je prodaja patila zbog toga što je stalno bila gladna, žedna i malo se odmarala.

>>> Cijeli intervju pročitajte u Extri

Naši partneri pišu
Message