Obavijesti

Show

Komentari 19

HTZ Bojan Jambrošić: Ne tražim curu, samo radim...

HTZ Bojan Jambrošić: Ne tražim curu, samo radim...
6

Bojan i ostali finalisti HTZ-a odradili su već dva koncerta sa svoje 'Surfaj sa zvijezdama' turneje. Svi su uzbuđeni zbog svojih novih karijera

VIDEO

Šest finalista popularnog showa "Hrvatska traži zvijezdu" u subotu su, nakon uspješnog prvog koncerta održanog u Zadru, stigli u Rijeku. Sinoć su u 20 sati na Trsatu, uz pratnju benda pod vodstvom Olje Dešića, imali drugi koncert koji je dio Tele2 ljetne turneje po hrvatskim gradovima, pod imenom "Surfaj sa zvijezdama". Iako pomalo umorni i iscrpljeni od puta, vrućine i probe prije sinoćnjeg nastupa, pobjednik Bojan Jambrošić se sa ostalih pet finalista Zoranom Mišićem, Barbarom Dautović, Matejem Miličić, Carlom Belovari i Nikolinom Kovačić oko 17 sati pojavio u hotelu neboder na druženju s mnogobrojnim fanovima.
- Ovo je definitivno ostvarenje mog sna. Jest da je ponekad sve malo naporno, ali mene to previše ne opterećuje jer je to ono što sam oduvijek htio i uglavnom uživam u svemu što ovaj posao nosi. Trenutačno sam između nastupa zauzet sa snimanjem CD-a s Dallas Recordsom, koji bi trebao izaći na tržište početkom jeseni. Iako je to samostalan projekt, nadam se da ću uspjeti snimiti i duet sa Tonyjem Cetinskim i Meri Cetinić s kojom sam se već dogovarao o tome. Iako mi je drago što sad imam toliko obožavateljica, trenutačno nemam vremena za neke ljubavne veze, ne tražim curu, sav sam se usredotočio na rad, a svaki slobodan trenutak provodim s familijom - rekao nam je veselo raspoložen Bojan.
- Mene osobno ova popularnost ponekad iscrpljuje i nisam se od volje uvijek slikati i davati izjave, ali znam da je to dio posla i nastojim ga obavljati kako najbolje znam. Osnovao sam bend i trenutačno radimo na CD-u koji je u planu. Kada nisam na nastupima i ne bavim se muzikom, najviše volim vrijeme provoditi kod kuće sa svojom ljubavi i mojim novim malim bokserićem - nadovezao se Zoran.
- Od cjelokupnog iskustva koje sam doživjela tokom natjecanja i sad, najdraže mi je bilo upoznati sve te drage ljude i s njima se družiti, pogotovo iza pozornice. Definitivno mi je namjera baviti se muzikom, ali prvo moram završiti srednju školu, upisati faks i nastaviti sa satovima pjevanja kako bi mi se ojačao, otvorio i poboljšao glas. Što se ljubavi tiče, gajim onu prema familiji i prijateljima, a dečka namam - priča Barbara.
Linda Hamar, marketinška menađerica Dallas Recordsa, kaže kako Dallas ima u planu raditi sa svakim od finalista iako su trenutačno zaokupljeni Bojanom koji je svoj posao shvatio jako ozbiljno i pokazao se izuzetno profesionalnim. Također, ističe kako je na koncertu u Zadru imao odličan odaziv te kako su karte za sve koncerte unaprijed prodane.
- U Rijeci smo morali pojačati broj zaštitara jer je toliko tih mladih fanova koji nakon koncerta žele autograme, a mi im naravno želimo omogućiti pristup svojim zvijezdama te osigurati siguran i dobar provod koji zasigurno i u Rijeci neće razočarati - kazala je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin