Obavijesti

Show

Komentari 0

Humanitarna nota: Za djecu sa srčanim manama hodali pistom

Humanitarna nota: Za djecu sa srčanim manama hodali pistom
17

Drugu godinu za redom kroz reviju i dobrotvornu tombolu pomaže najmlađim štićenicima Udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama 'Veliko srce malom srcu'

VIDEO

Nisam očekivala kako ću je tako rano odjenuti, ali mi je jako drago. Čak se i šalimo s obzirom na to koliko sam vjenčanica probala za snimanje jer sam zaštitno lice, kada se budem ja udavala kako ću točno znati koja vjenčanica meni najviše odgovara, rekla je Jelena Žnidarić (24) poznatija kao Zsa Zsa koja je bila zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma vjenčanja.

Dodala je kako o svome vjenčanju još uvijek ne razmišlja, no priznaje da se polako zagledala na sajmu.

- Volim one lijepe, jednostavne i uske haljine, ali kada vidim princezaste, ne mogu se više odlučiti - objasnila je pjevačica. 

Uz nju se se okupila i brojne domaće zvijezde koje su, prošetavši modnom pistom u ulozi modela pokazale veliko srce i podržale dobrotvorni karakter. Sajam koji je održan proteklog vikenda u zagrebačkoj Areni okupio je oko sedam tisuća posjetitelja, budućih mladenaca i ljubitelja vjenčanja, te 21. godinu za redom, 'opravdao' status najveće manifestacije vjenčane tematike u Hrvatskoj. 

Drugu godinu za redom kroz reviju i dobrotvornu tombolu pomaže najmlađim štićenicima Udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama 'Veliko srce malom srcu'. 

- Jako smo sretni jer svi prihodi od tombole idu udruzi Veliko srce malom srcu koja se skrbi za unapređenje i razvoj dječje kardiologije i kardiokirurgije. Vjenčanje je stvaranje novog života i ako se rodi dijete sa srčanom greškom mi moramo biti spremni to popraviti - poručio je dr.med. Dražen Belina, kardiokirurg i predsjednik Udruge. 

Štićenike Udruge podržao je i pjevač Ivan Zak (39) koji se snašao u ulozi modela.

- Meni je ova revija kao i moj nastup. Kada imam svoj nastup to je na neki način kao revija za moju publiku. Osjećam se kao da nastupam, samo što ja nisam maneken i to ću odraditi na svoj način, spontano. Ja sam dosta spontan tip i ne planiram unaprijed svoj veliki dan. Nisam poznavalac ovih trendova, ali sve što vidim mi se sviđa, posebno kolači - rekao je pjevač. 

Na reviji su sudjelovali i drugi poznati, poput glumice Jelena Perčin i Katarina Baban, pjevačice Ivana Marić i Ivana Lovrić, članice grupe Gelato sisters Neda Parmać, Sanja Parmać i Romana Pavliša, glazbenici Marko Kutlić i Jure Brkljača, te 'modni tigar' Toni - Taljat Selmani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl