Obavijesti

Show

Komentari 78

'Hurley i Clinton imali su aferu, po nju je slao službeni avion'

'Hurley i Clinton imali su aferu, po nju je slao službeni avion'
7

Stjerao me u kut i bio je odlučan u namjeri da nabavi njen broj. Vikao mi je 'Daj mi je.... broj!', ispričao je glumičin bivši, Tom Sizemore. Elizabeth cijelu priču negira

VIDEO

Bivšeg predsjednika SAD-a Elizabeth Hurley (48) upoznala je preko svog tadašnjeg dečka, Tom Sizemorea (52). Tako barem Sizemore tvrdi. Pojašnjava da je 1998. bio u Bijeloj kući na projekciji filma 'Spašavanje vojnika Ryana' kada ga je Bill Clinton (67) tražio Elizabethin broj.

- Daj mi broj! Naređujem ti! Ja sam vrhovni zapovjednik - navodno je glumcu rekao Clinton. Sizemore je navode da su Liz i Bill imali aferu iznio, naime, pred kamerom pa se snimka koju ima Radar Online uzima kao dokaz afere.

- Stjerao me u kut i bio je odlučan u namjeri da nabavi njen broj. Vikao mi je 'Daj mi je.... broj! Ja sam glavni u ovoj državi!' i nisam mu se mogao suprotstaviti - govori Sizemore u videu. Dodaje kako je Clinton po Elizabeth u Los Angeles poslao svoj službeni avion kako bi bio siguran da će što prije doći k njemu u Washington.

Liz negira cijelu priču

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Priču je prvi objavio tabloid Globe i Clintonov glasnogovornik potvrdio je da su se Bill i Liz družili 2001., a 2005. su ih fotografirali zajedno na maskembalu. Hurley je cijelu aferu negirala na Twitteru. 

- Ove priče o meni i Billu Clintonu zaista su presmiješne. I naravno, neistinite. S time se sada bave moji odvjetnici, a meni je cijela priča toliko zanimljiva da mi se zijeva - napisala je Hurley na društvenoj mreži.

Sizemore i Hurley upoznali su se 1992. na filmskom setu. Tada su navodno i počeli vezu. Nikad ih nisu fotografirali zajedno niti je ona vezu ikada potvrdila. Sizemore je pak u svojim memoarima pisao o njihovoj vezi. Glumac već dulje vrijeme ima problema s alkoholom i drogama. Nedavno su ga čak snimili dok je pušio kristalni metamfetamin. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život