Show

Komentari 12

Hus: Bio je naša lokomotiva, a od te proklete subote mislim je li što moglo biti drukčije

Hus: Bio je naša lokomotiva, a od te proklete subote mislim je li što moglo biti drukčije

Putovali smo brzo prijatelju i bez stajanja, kad dođe vrijeme nema kajanja. Teško mi je, ljudi, nadam se da je spokojan i da je našao mir, rekao je Akijev prijatelj Husein

Vidim puno prijateljskih lica pa znam da će mi biti oprošteno na nekim usporenim mislima. Ne znam je li ima nešto teže od toga kad se rastaješ s čovjekom tako bolno, kroz suze je govorio Husein Hasanefendić Hus (67).

POGLEDAJTE VIDEO: OPROŠTAJ OD LEGENDARNOG PJEVAČA

Na zagrebačkom Mirogoju su se od pjevača Parnog valjka, Akija Rakimovskog, došli oprostiti brojni prijatelji i kolege. Hus i Aki su zajedno osnovali bend, pa je prijatelju posvetio dirljive riječi. 

- Od te proklete subote, stalno mislim je li moglo biti drugačije, a znam da nije. Kad je pjevao tugu dvorane su tugovale, kad je pjevao sreću svi smo bili sretni. On je bio naša lokomotiva i sad mi je duša pusta kao stanica jer nema putnika. Putovali smo brzo prijatelju i bez stajanja, kad dođe vrijeme nema kajanja. Teško mi je, ljudi, nadam se da je spokojan i da je našao mir - rekao je Hus. 

Prije nekoliko dana pjevaču su operacijom ugradili šest stentova u klinici u Zagrebu, ali zdravstveni problemi nisu prestali. Pozlilo mu je u subotu ujutro i završio je u bolnici u Novom Mestu. Preminuo je 22. siječnja u Sloveniji. 

Najčitaniji članci