Show

Komentari 21

Hvali se luksuzom, a u psećem izmetu živi: 'Ne stižem čistiti'

Hvali se luksuzom, a u psećem izmetu živi: 'Ne stižem čistiti'

Vlasnica stana, gospođa Chen sve je snimila i objavila. Za strane medije izjavila je i kako su je profesionalni tvrtke koje se bave čišćenjem odbile jer nisu htjele čistiti toliko neuredan i prljav stan

Kineska influencerica Lisa Li koju na društvenim mrežama prati više od milijun ljudi do sad je pokazivala svojim pratiteljima kako živi savršen život. Vlasnica stana, gospođa Chen otkrila je kako to nije tako. Snimila je neuredan stan u kojem Lisa živi.

POGLEDAJTE VIDEO:

U stanu na sjeveru Kine podovi su bili puni smeća, trule hrane i psećih fekalija, a na podu toaleta je sve bilo razbacano. 

Chen je upalila kameru i sve snimila, a ista je objavljena na internetu. Lisa je ignorirala telefonske pozive. Za strane medije izjavila je i kako su je profesionalni tvrtke koje se bave čišćenjem odbile jer nisu htjele čistiti toliko neuredan i prljav stan.

Osim toga, rekla je i kako joj je Lisa Li ostala dužna nakon što je otišla iz stana. Vlasnica stana istaknula je da nije imala druge opcije nego pozvati policiju zbog štete u stanu i neplaćanja. 

- Ne znam kako je ovako prekrasna žena mogla živjeti u tako odvratnim uvjetima - rekla je gospođa Chen medijima. 

S obzirom na to da su milijuni pogledali snimku njenog stana, Lisa Li našla se sa vlasnicom i uživo joj se ispričala. 

- Za ovaj incident sam ja odgovorna - rekla je Lisa nakon što su se rukovale. 

Objasnila je da je ostavila neuredan stan zato što ima pretrpan raspored, ali i zato što je prošlog tjedna bila u bolnici i još je bila na poslovnom putu. 

- Sad ću počistiti. Čistit ću i preko noći - izjavila je. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci