Show

Komentari 2

I drugi dan INmusic festivala oduševio je mnoge posjetitelje

I drugi dan INmusic festivala oduševio je mnoge posjetitelje

Gatuzo, Flogging Molly, Wolfmother, Bombay Bicycle Club, Bombino, Elephant and the Moon, Diving for Sunken Treasure... samo su neki od današnjih izvođača

INmusic festival ove je godine veći nego ikada, proširio se na dva otoka, obiluje dodatnim sadržajima, a popis izvođača koji ove godine dočekuju brojne posjetitelje iz Hrvatske i inozemstva nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Drugi dan devetog INmusic festivala publiku su zabavljali Gatuzo, Flogging Molly, Wolfmother, Bombay Bicycle Club, Bombino, Elephant and the Moon, Diving for Sunken Treasure, Nellcote, ŽEN, N'toko i brojni drugi. S najvećim se uzbuđenjem očekivala grupa The Black Keys .

- Ovo nam je prvi put da smo u Zagrebu, veselimo se i jako nam je lijepo. Žao nam je što ste ispali iz Svjetskog prvenstva, no svejedno se nadamo da će večeras biti odličan show - rekli su dečki iz Black Keysa prije koncerta.

Flogging Molly zahvalili Zagrebu

Glazbenici iz sastava Flogging Molly rekli su d a im je Hrvatska publika uvijek super i vole svirati u Zagrebu. Drago im je što su ih ove godine pozvali na INmusic festival.

- Volimo hrvatsko pivo i Zagreb je zaista super grad - poručili su. ' If I Ever Leave This World Alive ' omiljena  im je pjesma za izvedbu uživo. Svirali su je, naravno, i u Zagrebu, a publici su zahvalili na hrvatskom.

Dečki iz Bombay Bicycle Cluba ove su godine prvi put došli u Zagreb.

- Sviramo na puno festivala ove godine i svakom se jednako veselimo. Čuli smo da je publika u Hrvatskoj odlična i nadamo se da ćemo na INmusicu u srijedu moći gledati koncert Pixiesa koje obožavamo - rekli su.

Pjevač grupe Wolfmother nije previše komunicirao s publikom, ali obožavatelje su 'kupili' žestokom svirkom i giratskim rifovima koji zvuče moćno kao iz nekih davnih vremena. Očekivano, na drugom danu INmusic festivala okupilo se jako puno ljudi, a festival danas nije imao konkurenciju u utakmici kao što je slučaj bio u ponedjeljak.

Main, World i Hidden Stage

Tri nezaboravna festivalska dana bit će upotpunjena nezaboravnom slikom pontonom spojenih Otoka mladosti i Otoka Trešnjevka na kojem će ove godine boraviti kamperi i to čak 6 dana. Za svega 150 kuna njih očekuje posebna plaža, topli tuševi, besplatan bežični internet, spremišta za osobne stvari i lokacije za punjenje elektroničkih uređaja.

INmusic festival se ovdje ne zaustavlja! Uz moćan Main stage, uvijek zanimljivi World stage, vraća se i traženi Hidden stage! Čekaju vas i lude vožnje na RockIN' horseu, DJ tulum u Šumi Striborovoj, Balkan party, Retro party, Silent party i mnogi drugi na kojima se dobra glazba pušta do ranih jutarnjih sati.

Najčitaniji članci