Obavijesti

Show

Komentari 6

I Roland Emmerich je krenuo rebootati svoje stare filmove

I Roland Emmerich je krenuo rebootati svoje stare filmove
1

Već neko vrijeme je poznato da Roland Emmerich namjerava nastaviti sa svojim filmom, 'Stargateom', no tek su nedavno u javnost izašle važnije informacije o tom projektu

VIDEO

Redateljsko-scenarističko-producentski par, Emerich/Devlin, čije nam najnovije djelo 'Dan nezavisnosti: Nova prijetnja' tek dolazi u kina, poduže su vrijeme pričali o tome kako su 'Zvjezdana vrata' ('Stargate'), svoj hit film iz 1994. godine, planirali snimiti u obliku trilogije. Dvojac izgleda ima namjeru taj plan oživjeti, ali na donekle neugodan način.

Izgleda da je u pitanju reboot serijala, sa scenaristima 'Nove prijetnje' Jamesom A. Woodsom i Nicolasom Wrightom, u ulogama scenarista za taj projekt. Producent Devlin je izjavio da nemaju namjeru raditi serijal, već da će krenuti iznova.

- To nije priča koja se može nastaviti samo tako nakon 20 godina. Jedini način da sad napravimo trilogiju je da krenemo sa svime ispočetka - izjavio je Devlin.

Kako se nama čini, producent pod time podrazumijeva novi film, s ponovnim otkrićem zvjezdanih vrata i ponovnom tajnom misijom na vanzemaljski svijet. Ne samo to, već će novi film po svemu sudeći u potpunosti ignorirati sve što je o toj franšizi pokazano kroz jako popularne serije.

- Serijal nam je otet, i nije lako vidjeti kako ga drugi rade, pa makar radili dobar posao. Ne želimo reći da je ono što su snimili loše. Samo želimo završiti našu priču - konstatirao je autor.

Premda ćemo biti poprilično tužni ako taj projekt uistinu ne bude slijedio sve što smo vidjeli kroz seriju, koja je od jednog filma uspjela stvoriti cjelokupnu mitologiju, ipak moramo priznati da će biti interesantno vidjeti kamo Devlin i Emmerich planiraju otići ovaj put kroz zvjezdana vrata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode