Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
40 komentara

I Severinin bivši S. Šajinović već izlazi s drugom djevojkom

Severininog sad već bivšeg dečka Slavka Šajinovića vidjeli su u kinu s mladom djevojkom. U Rijeci se priča da se pomirio sa Severininim odlaskom i prekidom...

Pixsell
Foto: Pixsell
40 komentara

Bili su na piću. Smijali su se, zafrkavali se i izgledali vrlo prisno, opisali su svjedoci u riječkom Tower centru prekjučerašnji izlazak Slavka Šainovića s nepoznatom mladom djevojkom. Kupovali su ulaznice za kino. U Rijeci se govori kako se Slavko pomirio sa Severininim odlaskom te da već ima novu odabranicu. Prije 28 dana posljednji put su se pojavili zajedno. Sevka je u klubu Shamballa predstavljala DVD 'Tridesete uživo'. Mazili su se i ljubili, a ona je izjavila da nikad nije bila sretnija.

O Slavku je oduvijek govorila u superlativu: 'U njemu sam pronašla sve što sam zamišljala da idealan muškarac mora imati. Mnogo mi znače njegova toplina i razumijevanje. Ne mogu sakriti da sam jako zaljubljena'. Svadbu je najavljivala za lipanj ove godine, ali zbog prezaposlenosti, kako je tvrdila, nije bio pravi trenutak. U vezi su bili dvije i pol godine, a zaručili su se 2009. On se uselio u njezin stan na zagrebačkom Kozjaku, a zajedno su gradili velebnu kuću u Ičićima.Javno je priznala ljubav s Milanom jer nije htjela lagati Slavku, kojega, kako kaže, neizmjerno cijeni. Prije veze s njim bila je dvaput zaručena. S Matom, bratom Dijane Čuljak Šelebaj, prekinula je zaruke jer je bio, rekla je, nezreo. Prije njega ljubila je vlasnika WGW-a Srećka Vargeka (57), a bili su i zaručeni. Vargek ju je podupro i nakon seks-skandala koji je izbio 2004. s oženjenim hercegovačkim poduzetnikom Milanom Lučićem. Srećko je tad govorio kako je ona njegova druga polovica. Navodno ju je ostavio zbog medijskog pritiska nakon dvije godine veze. Tvrdio je da nije mogao hodati s proizvodom.

Upoznala ga je s majkom Anom

Srećko Vargek sa Severinom je stalno boravio u vikendici na Braču. Upoznala ga je s majkom Anom, a na putovanju u Pariz trebali su se vjenčati.

Nekoliko puta su prekidali

Seve i Mate imali su najstrastveniju vezu. Svađali su se i prekidali, a na kraju izdržali manje od dvije godine. On je sad u vezi s manekenkon Martinom Čular, Sevinom susjedom.

I s Marinom je bila zaručena?

Pjevač Alen Marin iz Kojota navodno ju je zaprosio ‘90-ih. S Milanom Lučićem snimila je pornić 2003.

Mislila je da je on onaj pravi

Sevini prijatelji kažu kako je vjerovala da će se doista udati za Slavka.

Naši partneri pišu
Message