Obavijesti

Show

Komentari 11

I zvijezdu serija 'Sila' i 'Ezel' sumnjiče za preprodaju droge?

I zvijezdu serija 'Sila' i 'Ezel' sumnjiče za preprodaju droge?
3

UVALIO JU JE U PROBLEME Policija je mjesecima prisluškivala i pratila glumicu Cansu Dere. Bili su im sumnjivi njezini šifrirani telefonski razgovori s Kenanom

VIDEO

Dokažemo li da je sudjelovala u tajnim akcijama narkodilera, prijeti joj dugogodišnja zatvorska kazna, rekli su inspektori.

Iako tursko tužiteljstvo u kolovozu prošle godine uopće nije sumnjalo u nevinost turske glumice, sve je više dokaza protiv nje. Cansu Dere (33) već nekoliko puta je bila na ispitivanju u policijskoj postaji, a istražni sudac joj je navodno zabranio putovati izvan zemlje dok se slučaj ne završi.

Na zvijezdu televizijskih serija 'Sila', 'Ezel' i 'Sulejman Veličanstveni' pao je tračak sumnje nakon što je nekoliko puta u javnosti žustro branila kolegu Kenana Imirzalıoglua (39), s kojim je glumila u hit kriminalističkoj seriji 'Ezel'. Kenana su uhitili u velikoj policijskoj raciji jer je drugim glumcima raspačavao kokain, ecstasy, marihuanu i lijekove. Cansu Dere su povezali s njim jer su se svaki dan čuli telefonom.

Razgovori su im bili kratki i u šiframa, a poslije njih bi uslijedili sastanci na unaprijed dogovorenim tajnim lokacijama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ništa ne prepuštamo slučaju. Čim se Ezelovo ime pojavilo na popisu optuženih, počelo se pisati o njihovoj vezi. Sad nam se čini da je to sve bila samo varka čiji cilj je bio skrenuti pozornost s pravih problema - kaže izvor blizak policiji.

Istražitelji sumnjaju da je Cansu od Kenana ilegalno kupovala tablete protiv anksioznosti i depresije, od kojih je oboljela poslije nekoliko ljubavnih brodoloma. Glumica je u jeku istrage najavila da barem godinu dana neće snimati nove serije jer joj treba odmor. 

Dok je Imirzalıoglu bio u pritvoru, Dere je bila na godišnjem odmoru u Maroku i na Maldivima. Tužiteljstvo u Istanbulu je za junaka serije 'Ezel' tražilo zatvorsku kaznu od šest do 17 godina. Osim njega, za dilanje droge sude i glumcu Çagatayu Ulusoyu (23), koji se proslavio kao Emir u seriji 'Djevojka imena Feriha'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život