Show

Komentari 15

Iako nije milijarderka, ona troši kao luda: Kylie je u godinu dana kupila vilu, parcelu, zrakoplov...

Iako nije milijarderka, ona troši kao luda: Kylie je u godinu dana kupila vilu, parcelu, zrakoplov...

Izvor blizak klanu Kardashian-Jenner ističe kako su njezine starije sestre zabrinute jer Kylie ne razumije koliko je jednostavno potrošiti teško zarađeni novac

Forbes je prošlog tjedna maknuo reality zvijezdu Kylie Jenner (22) s liste najmlađih milijardera. Forbes tvrdi da njihovi novi izračuni procjenjuju Kylieno bogatstvo na nešto manje od 900 milijuna dolara. No, iako nije milijarderka, Kylie bez obzira na to živi kao da je.

Daily Mail piše kako je samo prošle godine potrošila 130 milijuna dolara (približno 886 milijuna kuna), a novac je uložila u nekretnine i privatni avion. Osim toga, priuštila si je i zrakoplov vrijedan između 50 i 70 milijuna dolara, odnosno između 340 i 470 milijuna kuna. No, to nije sve. Njoj treba pet milijuna dolara godišnje kako bi avion održavala. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U travnju ove godine kupila je vilu vrijednu 36,5 milijuna dolara (približno 248 milijuna kuna) u  luksuznom kvartu Holmby Hills. Kupila je i parcelu pored vile vrijednu 15 milijuna dolara (približno 102 milijuna kuna). Osim toga, Kylie za vrijeme pandemije korona virusa nije bila velikodušna samo prema sebi pa je donirala milijune dolara udrugama pogođenima korona virusom. 

No, njezine sestre zabrinute su zbog toga koliko Kylie troši. Izvor blizak klanu Kardashian-Jenner ističe kako su njezine starije sestre zabrinute jer Kylie ne razumije koliko je jednostavno potrošiti teško zarađeni novac.

Podsjetimo, nakon što je krivotvorila podatke o svom bogatstvu, Kylie Jenner (22) ostala je bez titule najmlađe milijarderke na svijetu, prenosi Daily Mail. U najnovijem Forbesovom izvješću manekenka je optužena da je lagala o stečenom bogatstvu i krivotvorila porezne prijave kako bi poveća svoju neto vrijednost.

- Forbes sada smatra da Kylie Jenner, čak i nakon što je zaradila otprilike 340 milijuna dolara nakon uplate poreza od prodaje, nije milijarderka - stoji u najnovijem izvješću. 

 

 

Najčitaniji članci