Show

Komentari 0

Ida Prester: Jako me potresla priča, Nikolina mi je prijateljica. Kupite odmah detektor za CO!

Ida Prester: Jako me potresla priča, Nikolina mi je prijateljica. Kupite odmah detektor za CO!

Prošli mjesec je osmero mladih poginulo na identičan način. Znam da ni većina vas nema taj detektor. Nek vas ovo osvijesti - kupite ga odmah!! Jeftino, malo, uklapa se u svaki prostor, napisala je Prester

Nakon što su se Nikolina Pišek Ristović (48) i njezina kći Una (6) otrovale ugljičnim monoksidom, na Facebooku se oglasila glazbenica Ida Prester (42). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jako me potresla ova priča. Nikolina mi je prijateljica, al i da nije.. spašen život nje i male curice pukom slučajnošću. Jučer smo nabavili taj detektor za CO (naravno da ga nisam imala), a danas ga je dida Mladen zakucao na pločice. Alarm se pali čim kreće belaj - napisala je.

- Prošli mjesec je osmero mladih poginulo na identičan način. Znam da ni većina vas nema taj detektor. Nek vas ovo osvijesti - kupite ga odmah!! Jeftino, malo, uklapa se u svaki prostor. Uz najbolje želje svima - dodala je.

Prije toga je Pišek objavila nekoliko fotografija iz bolnice te ukazala na važnost detektora ugljičnog monoksida. 

- Zato vas molim da ignorirate moje neznanje i nebrigu i sve što mi možete pripisati. Kao i ja mnogima od vas, jer ZNAM da nemate svi detektore CO u stanu. Kupite ga odmah! I apeliram na zakonodavna tijela da, pored svih besmislenih propisa uvedu i jedan spasonosni - obavezan detektor CO. Ostanite sigurni - napisala je među ostalim.

Najčitaniji članci