Obavijesti

Show

Komentari 75

Idila u Melbourneu: Ivanišević i Nives na medenom mjesecu?

Idila u Melbourneu: Ivanišević i Nives na medenom mjesecu?
15

TAJANSTVENI PAR Glasine o njihovoj ljubavnoj vezi započele su početkom 2017. kad se Nives pohvalila zajedničkom fotografijom iz Dohe na kojoj se naziralo Ivaniševićevo lice

VIDEO

Radijska voditeljica Nives ex Čanović (35) i umirovljeni tenisač Goran Ivanišević (46) uživaju u Melbourneu gdje je Splićanin poslovno na teniskom turniru 'Grand Slam Australian Open'. Kako novopečeni mladenci uživaju na bračnom putovanju dala je naslutiti Nives fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama, a uz koju je napisala 'Savršen dan'. Gospođa Ivanišević odmarala je na pješčanoj plaži Saint Kilda, a pozirala je tako da joj se vide samo leđa. Kao i uvijek, bračni par je tajanstven kada je u pitanju njihova veza. 
 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:24

Radijska voditeljica je sredinom prosinca u Zagrebu rekla 'da' bivšem tenisaču. Svadbu su organizirali u tajnosti, a proslavili su samo s najbližom obitelji i prijateljima u zagrebačkom restoranu. Goran je Nives zaprosio još ljetos, a svi su primijetili da Zagrepčanka nosi zaručnički prsten.

 

Perfect day❤ #seaview

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Glasine o njihovoj ljubavnoj vezi započele su kad se Nives pohvalila zajedničkom fotografijom iz Dohe na kojoj se samo naziralo Ivaniševićevo lice.

Nives i Ivanišević: Prva bračna fotografija kao božićna čestitka
Nives i Ivanišević: Prva bračna fotografija kao božićna čestitka

Podsjetimo, iako se šuška kako su voditeljice Nives i Jelena Glišić (31) 'žrtve štednje na HRT-u' jer su ostale bez voditeljskih angažmana na Drugom programu, s javne televizije kazali su kako je došlo samo do 'izmjene koncepcije najava programskih sadržaja'.

- I dalje ću voditi emisiju koju će uređivati vanjska produkcija - rekla nam je Nives.

 Novopečena gospođa Ivanišević i Loto djevojka Glišić najavljivale su večernji program, odnosno emisije i što gledatelji tu večer mogu gledati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin