Obavijesti

Show

Komentari 131

Igor Cvitanović za vjenčanje je ostao dužan 88 tisuća kuna...

Igor Cvitanović za vjenčanje je ostao dužan 88 tisuća kuna...
2

Igor Cvitanović i supruga Tanja nisu platiti račun luksuznom zagrebačkom hotelu. Cvitanoviće su zvali nebrojeno puta. Međutim, oni nisu odgovarali na pozive

VIDEO

Najbolji strijelac Dinama Igor Cvitanović (44) i Tanja Grgić (30) željeli su raskošno vjenčanje u hotelu Westin, na koje su pozvali dvjestotinjak gostiju. Svadba ih je koštala 88.200 kuna. No par nije platio niti kune i sad im zbog toga prijeti ovrha.

Pomoćni trener zagrebačkog Dinama s poduzetnicom Tanjom oženio se 27. ožujka nakon dvije godine veze. Na svadbi su bili mnogi poznati nogometaši i Igorovi prijatelji. Potpisivanje ugovora s Hotelsko-ugostiteljskim poduzećem Zagreb, koje je vlasnik hotela Westin, Igor je prepustio dami, te je u dugovima zapravo mlada gospođa Cvitanović. S obzirom na to da od vjenčanja račun nisu podmirili, tvrtka je pokrenula ovrhu.

Kako doznajemo, Cvitanoviće su zvali nebrojeno puta. Međutim, oni nisu odgovarali na pozive. Navodno su ovih dana pokrenuli ovrhu te Cvitanovići moraju hitno platiti iznos. Ne učine li to, blokirat će im račune. U Westinu su nam potvrdili kako račun za vjenčanje još nije plaćen.

- Radimo na naplati računa za vjenčanje gospodina Cvitanovića. O detaljima ne mogu zbog ugovorne obveze prema klijentu - rekli su nam u zagrebačkom hotelu. No Igor nije htio komentirati te tvrdnje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Što da vam uopće kažem na takve gluposti? Mislio sam da me trebate zbog nečega ozbiljnoga - rekao nam je sportaš. No nije mu to prvi put da mu prijeti ovrha. Kad se vratio igrati u Dinamo 1999. godine nisu mu isplaćivali plaću. Tužio ih je jer su mu dugovali oko 790.000 eura, ili oko šest milijuna kuna. No zatim je manevrom sve to nestalo. Croatia d.d. prestala je postojati, a novoosnovani Dinamo nije bio pravni nasljednik te tvrtke. No s obzirom na to da ih je tužio, morao je platiti sudske troškove od milijun kuna, ali se nagodio. Zdravko Mamić ponudio mu je da dođe raditi u Dinamo i on je prihvatio. Njegova druga supruga radi u zagrebačkoj tvrtki koja se bavi proizvodnjom i prodajom farmaceutskih pripravaka. Bivša Igorova supruga Marija kaže kako ne zna ništa o njegovim dugovima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'