Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
165 komentara

Igorova pusa Severini donijela sreću, a Milanu prvi smiješak

DODATNA ZAŠTITA Prije dvije godine Milan je tražio da raspravu ‘čuva’ pravosudni policajac, koji je i jučer stajao na vratima. Menadžer pjevačice Petrović tvrdi kako je Severina 'izborila prvostupanjsku pobjedu'

Foto: Borna filic/PIXSELL
165 komentara

Bivši partneri Severina Kojić (45) i Milan Popović (51) jučer su se susreli na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu kako bi se dogovorili kod kojeg će roditelja njihov sin Aleksandar (5) živjeti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Srpski milijunaš je prvi došao na ročište, a unatoč kiši, koja je padala tog jutra, Popović nije skidao osmijeh s lica skrivajući se od fotoreportera pod kišobranom. 

Foto: Borna Filic/PIXSELL 17.01.2018., Zagreb - Severina Kojic u pratnji odvjetnika dolazi na rociste na Opcinski sud gdje vodi spor s Milanom Popvicem oko skrbnistva nad zajednickim djetetom. Photo: Borna Filic/PIXSELL

Pjevačica je stigla nedugo nakon bivšeg partnera u Touaregu. Kao i uglavnom svaki put, Sevku je do ulaza dovezao suprug Igor Kojić (30) te joj, uz poljubac i zagrljaj, poželio sreću. 

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Splićanka se ležernije odjenula za ročište nego inače, ali na sebe je ipak nabacila skupocjene krpice. Grijao ju je kaput od devine dlake brenda Max Mara koji stoji 22.000 kuna, dok je na nogama imala čizme s potpisom Isabelle Marant, na koje je potrošila 3000 kuna. Sve to je ukombinirala klasičnom torbicom Gucci, za koju je iskeširala 10.000 kuna. 

JEDVA SE POGLEDALI Satima u sudnici: Severina i Milan galamili su i optuživali se

Na vratima sudnice stajao je pravosudni policajac. Sličan scenarij odigrao se i prije dvije godine, kad je poduzetnik zatražio takvu 'zaštitu' zbog zanimanja medija.

'ŽELIM GA ZAŠTITITI' Seve je za državnu: Milan želi da im sin ide u privatnu školu

Menadžer pjevačice Tomica Petrović tvrdi kako je Severina 'izborila prvostupanjsku pobjedu' u procesu koji se vodi kod sutkinje Marine Parać Garma. Ona je, kaže Petrović, ostavila na snazi dosadašnju odluku prema kojoj Aleksandar živi s majkom u Zagrebu, a dodatno je uredila komunikaciju između roditelja, koji su dosad komunicirali isključivo SMS-ovima i elektroničkom poštom.

Skrivao se pod kišobranom koji je uskladio sa sakoom

Severinin bivši je i dalje dosljedan imidžu te je za ročište ponovno odabrao sako koji nosi često otkad dolazi na suđenje u Zagreb. Prvo se skrivao ispod kišobrana dok je hodao iza svoje odvjetnice, a onda je pokazao lice i osmijeh ‘od uha do uha’.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

 

Naši partneri pišu
Message