Show

Komentari 8

Indijac 'spiskao' 406 mil. kuna na svadbu, imali 1000 gostiju...

Indijac 'spiskao' 406 mil. kuna na svadbu, imali 1000 gostiju...

Vanisha Mittal i Amit Bhatia imali su vjenčanje u Parizu. Drugo mjesto najskupljih vječanja dekade pripalo je Meghan i Harryju, slijede ih William i Kate, Petra Ecclestone i James Stunt te Justin Timberlake i Jessica Biel

U posljednjih 20 godina brojni celebrityji rekli su sudbonosno 'da'. Dok su neki pobjegli i tajno se vjenčali, drugi su pozvali, čini se, sve koje znaju i spiskali milijune. Na veliko iznenađenje, najskuplje vjenčanje nije bilo kraljevsko.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vanisha Mittal i Amit Bhatia

Poslovni, bogati par imao je 2004. godine vjenčanje u dvorcu Versailles i platili su ga 406 milijuna kuna, što je drugo najskuplje ikad. Prvo mjesto pripalo je princezi Diani i pricu Charlesu.

Vanisha je kći najbogatijeg čovjeka u Indiji, a mladenci su na svadbi imali više od tisuću gostiju. Njih je zabavljala Kylie Minogue (51) kojoj su platili 220.000 kuna za pola sata pjevanja. 

Osim luksuznog prostora za svadbu, par se zabavljao i na Tuileries u Parizu te su imali vatromet u vrtovima oko Eiffelovog tornja. 

Princ Harry i Meghan Markle

Ni kraljevski par nije daleko od Vanishe i Amita. Ceremoniju su platili 310 milijuna kuna. Vjenčali su se u svibnju 2018., a zabava je bila u Dvorcu Windsor. Samo zaštitare koji su nagledali ceremoniju i ulice platili su oko 265 milijuna kuna, dok su ostatak potrošili na medeni mjesec, cvijeće, hranu i piće. 

Royal wedding

Princ William i Kate Middleton

Iza Meghan i Harryja odmah je njegov brat koji je oženio Kate 2011. u Westminsterskoj opatiji u Londonu. Koštalo je 230 milijuna kuna, a i njegov najveći trošak su bili zaštitari i policija. I Kate i Meghan same su platile svoje haljine.

The Royal Wedding

Petra Ecclestone i James Stunt 

Na četvrtom mjestu najskupljih vjenčanja našla se Petra koja se 2011. udala za Jamesa Stunta. Iako su na svadbu spiskali 80 milijuna kuna, par se razveo 2017. Petra je željela da joj na vjenčanju sviraju The Black Eyed Peas, Alicia Keys i David Guetta, što je koštalo oko 22 milijuna kuna. 

Petra Ecclestone Wedding - Rome

Justin Timberlake i Jessica Biel

Iako se trenutačno nagađa da su u krizi, njihov brak i dalje traje, a ceremoniju su platili 43 milijuna kuna. Vjenčali su se 2012. u Apuliji, a rezervirali su luksuznu vilu s 63 spavaće sobe. Sve su nadzirali zaštitari. 

70th Emmy Awards - Arrivals - Los Angeles

POGLEDAJTE NOVI EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

Najčitaniji članci