Obavijesti

Show

Komentari 86

Ines Huskić iz HTZ-a: Mama mi savjetuje da pronađem dečka

Ines Huskić iz HTZ-a: Mama mi savjetuje da pronađem dečka
4

Magistra farmacije natjecala se u showu ‘Hrvatska traži zvijezdu’. Izdala je prvi singl ‘Delete’. Namjerava osvojiti zemlju srčanošću za glazbom i pritajenim seksepilom

VIDEO

Hrvatska Jennifer Lopez, tako joj je tepao Tony Cetinski prije godinu i pol u showu “Hrvatska traži zvijezdu”. I puno prije njega, školski pa studentski kolege Ines Huskić (28) povezivali su je s latinodivom. Ona pak ne vidi mnogo sličnosti.

- Pogotovo nemamo sličan izbor u muškarcima. Ja ne bih balavca, ne bih papučara, a ne bih ni alfa-mužjaka. Ne bih ni tri braka. Treba mi ravnopravni partner, ali mi potraga ne ide lako pa razmišljam o oglasu za dečka. Pronaći pravog frajera danas je najveća lutrija u životu - smije se Zagrepčanka koja je nakon završetka showa, u kojem je među četiri tisuće prijavljenih kandidata završila u najboljih šest, prošli mjesec krenula sama ispočetka.

Izdala je pjesmu “Delete”, snimila videospot, i uz svoje ime dodala umjetničko - Yness.

Kod kuće sam pjevala samo kad bih bila sama

- U lipnju izdajem još jedan singl koji bi mogao biti pravi ljetni hit pa sam ga snimila na engleskom jeziku. Turističku sezonu provest ću na obali gdje imam gaže. Nemam velike ambicije, znam da sam s 28 godina možda prestara za početak karijere, pogotovo izvan prostora naše regije, ali treba vjerovati u sebe - govori glazbenica koja je tijekom flertovanja s glazbom završila fakultet. Danas je licencirana magistra farmacije.

- Kemija i matematika išle su mi uvijek bolje od povijesti i zemljopisa. Od osnovne škole kod kuće sam čitala mjesečnike o zdravlju. Tko zna što život nosi, ali voljela bih jednog dana otvoriti svoju ljekarnu.

U obitelji roditelja ekonomista i starije sestre ekonomistice, prisjeća se Ines, razvijanje intelekta bilo je poželjnije od kakvog umjetničkog dara.

- Odgajali su me da budem neovisna i da ne prizivam previše pozornosti nego da se uklopim u sredinu, tako sam se onda i ponašala. Nitko nije bio previše oduševljen mojim talentom pa sam pjevala samo kad bih bila sama kod kuće.

Zbog zatvorenih očiju nisam imala prilike za vezu

Tijelo i zdravlje, kaže, održava isključivo plesom i samo povremeno trčanjem.

- Plesati mogu satima. Kad sam počela izlaziti nisam imala novca za alkohol pa bih s curama došla u klub, sišla na podij, zatvorila oči i prepustila se ritmovima i mašti. Istodobno sam se kod kuće žalila što nemam dečka pa mi je čak mama, poznavajući me dobro, rekla: ‘Otvori oči, ne pleši isključena od svih!’ Poslušala sam je i uskoro pronašla dečka. Uočila sam ga u diskoteci dok je plesao poput mene, zatvorenih očiju, ne mareći za ikoga oko sebe!

Dvije godine poslije izašla je iz te veze s mlađim sugrađaninom.

- Eto, to je možda jedina slučajna poveznica s J.Lo, ali nije bilo toliko mlađi - smije se.

- Ubili smo se od želje da nam veza uspije, no nije išlo. Kao što pjevam u pjesmi “Delete”, koja je autobiografska, ljudi se boje mnogočega, svake promjene i neuspjeha. Ja se držim one da se hrabri boje, ali se barem usude - govori Ines koja se zato u prehrani koječime počasti.

- Volim nekad pojesti obilan ručak pa četiri sata u bunilu preživati, ali pretežno se zdravo hranim, no još nisam spremna za ručak pojesti samo pileći file s brokulom - smije se horoskopska Riba koja priznaje da se najteže nosi s količinom emocija.

- Možda zato lako prenosim osjećaje u pjesmama. Nisam sad neka plačljivica, ali sam jako senzibilna na tuđu bol, pravu ili fikcijsku. Gledala sam odličnog ‘Odbjeglog Djanga’ u kinu, pripremila sam se, imala sam paketić papirnatih maramica uza se. I trebao mi je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama