Show

Komentari 37

Influencerica iz Srbije ušla među 10 najljepših djevojaka svijeta

Influencerica iz Srbije ušla među 10 najljepših djevojaka svijeta

Ema je bila na natjecanju u Egiptu koje je pod pokroviteljstvom Ujedinjenih naroda. Predstavljala je prirodne ljepote i najzanimljivije turističke destinacije Srbije

U Egiptu je bio izbor Miss Eco Teen International, a među djevojkama starosti između 16 i 19 godina se posebno istaknula influencerica Ema Lebanov (18) iz Pančeva, grada u Srbiji. Plasirala se u top 10 najuspješnijih te postala zaštitno lice hotela u kojem su djevojke boravile te ponijela još tri titule. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ksenija je najljepša gospođa na svijetu

Natjecanje je pod pokroviteljstvom Ujedinjenih naroda, a glavna tema je promocija ekologije i ekoturizma u svijetu. Osim toga, naglasak stavljaju na važnost očuvanja životne sredine i prirodnih resursa.

Emin zadatak bio je predstaviti prirodne ljepote i najzanimljivije turističke destinacije Srbije. Djevojke su se predstavljale u narodnim nošnjama, a imale su i zajedničku koreografiju s prošlogodišnjom pobjednicom Miss Eco Teen International 2019. 

Nakon koreografije uslijedilo je pojedinačno predstavljanje svake od natjecateljica. Ema je kao zaštitno lice dobila ugovor o promociji hotela prije svega srpskim turistima, ali i turistima cijeloga svijeta kao i osiguran boravak u hotelu u trajanju od mjesec dana.

Tvrtka koja je bila sponzor natjecanja odlučila je kako je Ema idealna za njihovog brend ambasadora. Prema tome, to je druga titula koju je osvojila. Treća pobjednička titula koju je Ema osvojila je Miss Interneta po glasovima na portalima i društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU PRVOG HRVATSKOG DIY SHOWA ‘PILAJ PO SVOM’:

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci