Show

Komentari 2

Ingrid se nakon prekida s Lukom iz 'Braka na prvu' preselila u novi dom: 'Prvo čarobno jutro'

Ingrid se nakon prekida s Lukom iz 'Braka na prvu' preselila u novi dom: 'Prvo čarobno jutro'

Par se upoznao u reality showu 'Brak na pravu' u kojem je Luka bio natjecatelj, a Ingrid psihologinja čiji je zadatak bio pronaći mu pravu partnericu, prekinuli su nakon godinu dana veze

Romantična fotografija zalaska sunca u opatijskoj uvali poslužila je Ingrid Divković (36) kao svojevrsni novi početak, nakon prekida veze s Lukom Budakom (31).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prvo čarobno jutro u novom domu, blagoslovljena - napisala je pored fotografije. Ona je prethodno živjela u Zagrebu s njime, gdje se preselila iz Rijeke.

Par se upoznao u reality showu 'Brak na pravu' u kojem je Luka bio natjecatelj, a Ingrid psihologinja čiji je zadatak bio pronaći mu pravu partnericu, prekinuli su nakon godinu dana veze.

Ingrid se tim povodom oglasila statusom na društvenim mrežama.

- Ovo je lice i osmijeh žene koja kada voli voli iskreno i bez fige u srcu, osjećajući se blagoslovljeno što u svijetu opresije i mržnje uspijeva voditi ljubav svojim riječima, ali i svojim cjelokupnim bićem sluteći da bez ljubavi ni nje same nema. Žena je to koja je vjerovala da se potpuno oprečni svjetovi kao što su ova dva svijeta s fotografije kada se u ljubavi sretnu, mogu pomiriti i pretvoriti u jedan novi svijet - dio je objave koju je napisala uz fotografiju nje i Luke.