Show

Komentari 3

Instagram suspendirao račun Kanyea Westa: 'Objavio je rasističku uvredu voditelju'

Instagram suspendirao račun Kanyea Westa: 'Objavio je rasističku uvredu voditelju'

Društvena mreža je izbrisala sadržaj koji je objavio Kanye West. Reperu je ograničeno objavljivanje, komentiranje i slanje poruka na razdoblje od 24 sata

Reper Kanye West (44) privremeno je suspendiran s društvene mreže Instagram zbog kršenja politike platforme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema riječima glasnogovornika tvrtke Meta, Instagram je izbrisao sadržaj koji je objavio West zbog kršenja njihove politike o govoru mržnje, zlostavljanju i uznemiravanju. Kao rezultat toga, reperu je ograničeno objavljivanje, komentiranje i slanje DM-ova na razdoblje od 24 sata.

- Metaova politika je ograničiti račune koji su više puta prekršili ta pravila i platforma će poduzeti dodatne mjere ukoliko bude daljnjih kršenja - rekli su, piše Daily Mail.

Čini se kako reperu suspendiranje nije teško palo jer je u srijedu navečer proveo kvalitetno vrijeme sa šestogodišnjim sinom Saintom na košarkaškoj utakmici u San Franciscu.

Prisjetimo se, ranije u srijedu, West je rekao rasističku uvredu voditelju 'The Daily Showa' Trevoru Noahu (38) putem objave na Instagramu, nakon što je Noah u utorak navečer u emisiji progovorio o trenutnoj svađi između Westa, njegove bivše supruge Kim Kardashian (41) i njezina dečka, komičara Petea Davidsona (28).

Objava je u međuvremenu izbrisana.

Davidson je bio česta meta na Westovoj Instagram stranici, a reper je također omalovažavao komičara u stihovima svoje nedavne pjesme 'Eazy'.

U animiranom glazbenom spotu pjesme, prikazan je West kako otima Davidsona, kojeg je pogrdno nazvao 'Skete' i zakopava ga živog. West je također objavio još nekoliko postova o Davidsonu.

- Stvarno sam zabrinut da će 'Skete' navući majku moje djece na drogu. Pa on je na rehabilitaciji svaka 2 mjeseca - glasila je objava.

Kardashianka je zatražila razvod u veljači 2021. godine, a od 2. ožujka je službeno 'sama'.

Najčitaniji članci