Irena Pušec iz 'Života na vagi' o hrani, kilama i zdravlju: 'Od sebe sam napavila invalida. Bilo je teško' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 4

Irena o hrani, kilama i zdravlju: 'Bila sam psihički loše. Od sebe sam skoro napravila invalida...'

Irena o hrani, kilama i zdravlju: 'Bila sam psihički loše. Od sebe sam skoro napravila invalida...'
14

Irena je nastavila trenirati i zdravo se hraniti. Najdraža joj je zdrava tortilja s piletinom i povrćem. Koljena su joj loše, a ako se zdravstveno stanje ne popravi morat će i na operaciju

VIDEO

Nije mi bilo teško naviknuti se na prehranu jer nisam izbirljiva žena po tom pitanju, sve sam jela. Na treninge sam se morala priviknuti jer bez njih kilogrami ne bi išli dolje, ali posljednjih dana prije izlaska iz showa bilo mi je jako teško nastaviti s vježbanjem jer su me koljena jako boljela. Jako mi je bilo teško i trenirati dva puta na dan, rekla nam je Irena Pušec (48) nakon što je napustila 'Život na vagi'.

Kandidati su Irenu ispratili kući pjesmom, a ona svima najavila: 'U finalu se vidim u haljinici...'
Kandidati su Irenu ispratili kući pjesmom, a ona svima najavila: 'U finalu se vidim u haljinici...'

Irena je u show ušla sa 169,9, a skinula je 16 kilograma. Sama je tražila od kandidata da napusti emisiju jer je smatrala da više ne može pridonijeti, ali i da je dovoljno naučila kako bi sve nastavila vani. Nakon izlaska iz showa, kaže nam, nastavila je trenirati, a otkrila nam je i koju vježbu nije voljela.

- Nakon izlaska iz showa nastavila sam trenirati uz osobnu trenericu Josipu Hren koja mi je velika podrška i gura me dalje. Držim se prehrane, najdraža mi je zdrava tortilja s piletinom i povrćem. Najteža mi je vježba bicikl jer ne mogu okrenuti pedalu zbog koljena, ali sam uspjela neke druge vježbe koje u showu nisam mogla - priznala nam je.

'Život na vagi' ju je, kaže nam, promijenio, a prijavila se jer joj je to bila zadnja šansa da joj se zdravstveno stanje popravi te da počne skidati kilograme zbog bolova u koljenu. 

- Već dugo imam problema s hodanjem i nogama jer toliko nisam pazila na sebe da sam se skoro napravila invalidom. Ulaskom u show, s vremenom se stanje popravljalo, ali ne toliko da sam mogla sudjelovati s timom u izazovima. To je utjecalo i na moju psihu, ali jako sam se bojala da će me boljeti i da ću se ozlijediti - rekla je.

Karlovac, 10.07.2023 - RTL Zivot na vagi

Ako se boli ne smanje kada skine kilograme, Irena nam kaže da će morati na operaciju:

- Morat ću operirati koljeno po koljeno. Moram se trgnuti i početi opet zarađivati, a s tim nogama trenutačno ne mogu nikuda. 

Prisjetila se i kako su se nagomilali kilogrami. 

- Do viška kilograma nije došlo odjednom, skupljalo se to odmalena, a nagomilale su se nakon dva porođaja i poslije je sve teže išlo dolje. Nakon što sam ostala bez posla, bila sam stalno kod kuće, brinula se o svemu i bilo mi je sve gore - i fizički i psihički. Bila sam jadna i žalosna i nisam se znala sama pokrenuti dok mi se nije dogodio taj klik u glavi - jedne večeri prijavila sam se u 'Život na vagu' - rekla je. 

Zahvalna je svima na podršci, a kaže nam da ne može izdvojiti nikoga.

- Jako mi je bilo lijepo u showu, imala sam veliku potporu svih kandidata i ljudi koji rade na tom showu. Naravno, bez trenera i nutricionistice Martine ne bi išlo nikako. Stvarno ne mogu izdvojiti nikoga posebno jer su svi bili uz mene u svakom teškom trenutku. Zahvaljujem i dragim liječnicima iz bolnice Sv. Katarina u Zagrebu, kao i svim ljudima koji su bili uz mene dok nisam izašla, a i sada kad sam vani. Znam da nije bilo lako sa mnom i da sam koji put bila nervozna, ali bez njih ne znam gdje bi bila sada i gdje bih završila. Zahvaljujem i svim ljudima na društvenim mrežama koji su me podržavali i rade to i dalje - rekla je te dodala da najviše potencijala za pobjedu imaju Nina, Martin, Jure, Dajana i Goran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu