Obavijesti

Show

Komentari 10

Irena Škorić o svom erotskom filmu: Nema tu puno erotike...

Svi glumci u ovom filmu glumili su bez honorara i skupina su entuzijasta, rekla je redateljica. Svidio im se scenarij i zato su odlučili sudjelovati u ovom projektu

VIDEO

Redateljica prvog hrvatskog erotskog filma '7seX7' gostovala je na 24sataTV-u te rekla par riječi nakon zagrebačke premijere filma u utorak. 

- Važno je naglasiti da su svi glumci koji su se pojavili u ovom filmu glumili besplatno. To je skupina entuzijasta koji su vjerovali u ovaj projekt - rekla je Irena Škorić te dodala da je njezin film erotska drama. 

- Svi koji očekuju erotiku, neće je vidjeti - zaključila je Irena te objasnila da film nema neku pretjeranu poruku.

- Istražila sam sve oblike ljubavi i erotskog. I istospolna ljubav je ljubav. Inspiracija za gay priču pala mi je prva na pamet. Bilo je teško glumce nagovoriti na ovakvo snimanje zbog honorara i golotinje, ali i jer se film snimao u jednom kadru. Svim glumcima poslala sam scenarij koji ih je, kako su rekli, oduševio i zbog toga su odlučili raditi besplatno - rekla je Irena.  

Od 12. siječnja film će se gledati u svim kinima diljem Hrvatske, a donosi sedam erotskih novela o pet muško-ženskih te po jedan žensko-ženski i muško-muški par. 

U filmu glume Jelena Perčin, Csilla Barath Bastaić, Robert Kurbaša, Ana Majhenić, Ivan Glowatzky, Frano Mašković, Marinko Leš,  Kristijan Ugrina,  Asim Ugljen, Petra Težak, Mia Biondić, Ivan Đuričić, Sara Stanić, Jure Radnić, beogradska glumica Jelena Jokić, i kao 'guest star' - Mario Kovač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti