Obavijesti

Show

Komentari 1

Irina Shayk se ne želi pojaviti u javnosti s Kanyeom Westom: Sviđa joj se samo kao prijatelj?

Irina Shayk se ne želi pojaviti u javnosti s Kanyeom Westom: Sviđa joj se samo kao prijatelj?
4

Izvor blizak manekenki ispričao je za Page Six da je Shayk odbila pridružiti se Kanyeu na modnoj reviji u Parizu, te da ne želi biti s njim u vezi. Tvrdi da glasine o njihovoj romansi nisu istinite

Kanye West (44) i Kim Kardashian (40) pokrenuli su brakorazvodnu parnicu u veljači ove godine. U lipnju se počelo šuškati da je reper sada u vezi s manekenkom Irinom Shayk (35), s kojom je u prošlosti poslovno surađivao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Par je prvi put viđen zajedno na proslavi Kanyeovog rođendana u Provansi u Francuskoj. Međutim, izvor je za Page Six ispričao da simpatije nisu obostrane.

Fashion Group International Night of Stars 2019 - New York

- Irini se Kanye sviđa kao prijatelj i ne želi vezu s njim - tvrdi spomenuti izvor, te dodaje da je reper pozvao Shayk da mu se pridruži na reviji modne kuće Balenciaga u Parizu, što je manekenka odbila.

Dok se Kanye bori s razvodom, Irina pozira u toplesu i tangama
Dok se Kanye bori s razvodom, Irina pozira u toplesu i tangama

- Ona ne želi da  mediji misle da njih dvoje izlaze, a da se pojavila u Parizu to bi izazvalo novu lavinu naslova - ispričao je izvor te objasnio da je Irina i na Kanyeovom rođendanu bila samo u ulozi prijateljice.

- To je bilo prijateljski, na rođendanu je osim nje bilo još 50 gostiju. Irina je sada zadovoljna samačkim životom i ne želi da je se s ikim povezuje - zaključio je.