Obavijesti

Show

Komentari 15

Iskoristio džokera na pitanju za 4.000 kn: Znate li vi odgovor?

Iskoristio džokera na pitanju za 4.000 kn: Znate li vi odgovor?
4

Dvojica kvizaša pokazali su znanje u najnovijoj epizodi 'Tko želi biti milijunaš?'. Marko je ispao na pitanju za 250.000 kuna, dok je Ruben iskoristio džokera na sedmom pitanju

VIDEO

U najnovijoj epizodi kviza 'Tko želi biti milijunaš?' znanje je prvi pokazao magistar farmacije Marko Laginja (34) iz Zagreba. Na sedam pitanja je odgovorio bez ikakvih problema. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tarik napustio 'Potjeru' i vratio se 'Milijunašu'

Pokretanje videa...

01:01

Problemi su naišli na pitanju: '74 minute zvukovnog zapisa = 650 MB podataka. 80 minuta zvukovnog zapisa = ?'. Nakon dužeg računanja i iskorištenog džokera zovi, koji mu je sugerirao netočan odgovor, Marko je zaključio da je riječ o 700 MB podataka. 

Marko je zapeo i na pitanju: 'Tko jedini ima pravo trčati najstariju dječju alku na području Sinja, osnovanu 1955.?'. Ponuđeni odgovori su bili Martinovići, Badrići, Rozge, Vučkovići. Na tom je pitanju Marko pitao znalca, koji mu je ponudio točan odgovor - Vučkovići. 

Toni ispao na pitanju za 64.000 kuna: 'Ovo je jedno od lakših'
Toni ispao na pitanju za 64.000 kuna: 'Ovo je jedno od lakših'

Na pitanju koje je glasilo: 'Na što svojim oblikom podsjeća otočić Baljenac između Zmajana i Kaprija?'. Ponuđeni odgovori bili su: na srce, na leptirova krila, na ribu i na otisak prsta. Tu je Marko potrošio posljednji džoker pola-pola i točno odgovorio - na otisak prsta. 

Ipak, na 13. pitanju nije imao sreće. Pitanje za 250.000 kuna glasilo je: 'Za koju je teoriju nobelovac Richard Feynman izjavio kako sa sigurnošću može tvrditi da je nitko ne razumije?'. Marko je odgovorio 'za teoriju struna', ali točno je bilo za kvantnu mehaniku. 

Nakon njega, na stolicu nasuprot voditelju Tariku Filipoviću sjeo je student Filozofskog fakulteta u Zagrebu Ruben Finderle (23). Zapeo je na sedmom pitanju za 4.000 kuna, koje je glasilo: 'Koji se grad ne može pohvaliti solanom?'. Ponuđeni odgovori bili su Pag, Nin, Hvar i Ston. 

Na ovom je pitanju Ruben iskoristio džoker zovi, koji mu je kazao da je točan odgovor Hvar. S njim se složio i Ruben, kojeg će gledatelji pratiti i u idućoj epizodi kviza. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina