Obavijesti

Show

Komentari 126

Ispale su dvije cure, pale i prve uvrede: 'Ona je mala seljanka'

Ispale su dvije cure, pale i prve uvrede: 'Ona je mala seljanka'
32

Gospodin Savršeni je odlučio da će njegovu vilu prve napustiti Renata Dobrec i Ena Rahić jer smatra da se s njima najmanje povezao...

Službeno je počela velika ljubavna avantura koju su s nestrpljenjem čekali svi obožavatelji ovog formata. Već u samom početku druge sezone može se zaključiti kako nas očekuje veoma uzbudljivo televizijsko putovanje na kraju kojeg će, ako bude imao sreće, neženja Mijo Matić pronaći djevojku za sebe.

Dvije jednostavne riječi vrlo lako mogu opisati prvu večer nove sezone 'Gospodina Savršenog' - kakva noć. U glamuroznoj vili s prostranim imanjem, voditeljica Antonija Blaće dočekala je muškarca zavodljivog osmijeha i prekrasnih očiju te gledateljima predstavila novog Gospodina Savršenog - Miju Matića. 

- Drago mi je što sam izašao iz svoje rutine i osjećam se odlično. Ulazim u nešto nepoznato i to me jako veseli - izjavio je Mijo koji je bio spreman na upoznavanje 19 djevojaka koje su samo za njega odjenule najljepše toalete.

Crvenim je tepihom tako prva prošetala Monika Kelčec, koja je Miji poklonila konjsku potkovu za sreću u ljubavi te mu je dala kompliment da lijepo miriše.

- Ne znam jesam li ja ostavio dobar prvi dojam na nju, ali ona na mene definitivno jest - priznao je neženja. Nakon Monike u vilu su stigle Silvia Pokrajac i Emily Živčić te djevojka s najoriginalnijim poklonom večeri, ljubavnim napitkom, Samra Čataković. Pred Miju je potom stigla slovenska pjevačica Nuša Rojs, zatim medicinska sestra Maria Protulipac te studentica hrvatskog jezika Gabrijela Divković. Barbara Mucić, Mihaela Muhvić i Andrea Galić bile su sljedeće natjecateljice koje su se predstavile Gospodinu Savršenom, a Andrea mu je odmah priznala: „Došla sam iz Nizozemske specijalno zbog tebe!“

I dok su se pristigle djevojke polako opuštale i upoznavale uz piće dobrodošlice, pred Gospodina Savršenog stigla je Sara Janković, zatim misteriozna Tesa Šokota te vesela Slavonka Anita Martinović, koja mi je donijela rakijicu da razbije tremu, a Mijo je zaključio: „Volim Slavonke!“

Ena Rahić, Nikolina Tutić, Renata Dobrec te Maja Đukanović bile su iduće djevojke koje su ušle u luksuznu vilu.

- Inače ne volim muškarce koji imaju svijetle oči, nisu moji tipovi, ali on je definitivno taj! Volim tamnopute frajere, ali kad sam vidjela Miju, pukla sam, ne znam što se događa - komentirala je Maja kojoj se Mijo, kao i ostalim natjecateljicama, svidio već na prvi pogled.

Posljednje dvije djevojke bile su Alenka Šoštarić i Julie Pavlović, buduća doktorica koja mu je poslušala srce i dala dijagnozu - „Srce ti je spremno za ljubav!“

Nakon što su se sve djevojke smjestile u vilu, koktel party mogao je početi, no na samom početku voditeljica Antonija Blaće najavila je jednu dobru i jednu lošu vijest. Loša je vijest bila ta da ruža ima samo 17 te da će već u prvoj večeri show napustiti dvije djevojke. Dobra je vijest bila ruža prvog dojma uz koju se može osvojiti i ključ od stana Gospodina Savršenog pa se svaka djevojka trebala potruditi kako bi ga osvojila.

- Svaka je cura bila zabrinuta za sebe jer sve želimo biti savršene za Gospodina Savršenog - priznala je Maja koja je toliko htjela nasamo razgovarati s Mijom, ali tijekom večeri to nije uspjela ostvariti jer je konkurencija bila nemilosrdna. Prva se za razgovor nasamo izborila Monika koja je priznala da će učiniti sve kako bi se izborila za njegovu pažnju, a Mijo je priznao: „Ostavila je bolji dojam na razgovoru nego na upoznavanju.“

Priliku za razgovor „jedan na jedan“ iskoristila je još i Ena, zatim Barbara koja je odmah potegnula ozbiljne teme poput braka i djece, nakon toga Nuša i Gabrijela, kojoj su pripale i ruža prvog dojma te ključ.

- S njom sam osjetio nekakvu povezanost i skromnost i baš je bilo sve onako kako treba biti - priznao je Mijo te tim riječima obrazložio čime ga je pridobila samozatajna Gabrijela. Ostale djevojke nisu mogle sakriti ljubomoru i razočaranje jer su se sve nadale kako će baš one zgrabiti taj ključ. 'Pale' su i prve uvrede kad je Maja svojoj protivnici rekla da je mala seljanka. 

Kako se večer bližila kraju, vremena je bilo sve manje, a prva ovosezonska ceremonija ruža stigla je na dnevni red. 

- Biti ovdje sa 19 predivnih cura zvuči kao san svakog muškarca, ali odabrati dvije koja odlaze je zaista teško - priznao je Mijo pred kojim je bio nimalo lak zadatak, no odluka se morala donijeti. Tako je Gospodin Savršeni odlučio da će njegovu vilu prve napustiti Renata Dobrec i Ena Rahić jer smatra da se s njima najmanje povezao.

- Kratko je trajalo i nada se da ih nisam povrijedio i da će one u budućnosti pronaći svog gospodina savršenog - kazao je Mijo koji je već nakon ceremonije ruža poslao prvo pismo djevojkama i najavio im da se spreme jer ih sutra čeka grupni spoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...