Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
68 komentara

Ispovijest Maje iz 'Zvijezda': Borila sam se s teškom bolešću

Pjevačica je u mlađim danima patila od teškog oblika astme i mnogo puta je bila hospitalizirana. Članica žirija talent showa 'Zvijezda' smatra da ju je bolest učinila snažnijom

Foto: Instagram
68 komentara

Pjevačica i članica žirija 'Zvijezde' Maja Bajamić (25) za RTL ispričala je sve o teškoj životnoj situaciji s kojom se borila u mlađim danima.

- Kao dijete bila samo jako boležljiva, imala sam astmu, pa tako dok su svi trčali i skakali vani, ja ne bih mogla jer mi ne bi bilo dobro, zato sam pjevala i tako sam utažila svoj temperament - započela je svoju ispovijest Maja.

S ovom kroničkom upalom dišnih puteva, pjevačica se borila deset godina, te priznaje da ju je sama ta bolest potpuno osvijestila, jer je kao dijete poželjela biti medicinska sestra, što je u konačnici i završila.

- Zahvaljujući toj bolesti, postala sam veliki borac. S time sam živjela i svoju priču nikada nisam htjela dijeliti sa svojim vršnjacima. Jasno se sjećam tog perioda, bilo je to teško razdoblje, uvijek sam pronalazila alternative da nadoknadim trčanje u prirodi - objašnjava pjevačica te dodaje kako je baš zbog astme naučila o odgovornosti, ali i razvila svoje socijalne i liderske vještine, odnosno drugim riječima, zahvaljujući toj slabosti, ona je jačala.

- Osim što sam uvijek morala nositi sve potrebne lijekove,  znala sam navući inhalaciju na špricu u šestoj godini života. Bio je to period mog života u kojem mi je najveća podrška bila majka, koja je provela neprospavane noći kraj mene, kako mi se ne bi nešto dogodilo - kazala je pjevačica.

Spas je, kaže, pronašla u glazbi.

- Glazba me oslobađala, a osim što sam vježbala doma, nakon posjeta bolnici i nakon što bih primila dobila injekciju, otišla bih na dječji festival - dodaje Maja, koja tek danas shvaća koliko je njezina ljubav prema glazbi bila velika.

Uz sve, Maja se od malena bavila sportom, iako joj to doktori nisu preporučivali. Počela je s plivanjem, pa je dvije godine trenirala odbojku, a završila s judom.

 

Gledamo li se veceras? #rtl#tv# 20:00pm#zvijezde#💫⭐️🎙

A post shared by Maja Bajamić (@majabajamic) on

- U trenutku kada sam počela trenirati judo, tada je nestala astma. Izazvala sam sebe samu i pobijedila sam, a moja je obitelj ostala iznenađena. Sedam godina sam trenirala i to me oslobađalo,- zaključuje talentirana pjevačica.

 

#something #new #soon #😉 #🎉#🐝

A post shared by Maja Bajamić (@majabajamic) on

Naši partneri pišu
Message