Show

Komentari 13

Ispovijest zvijezde hit serije: 'Obožavala sam kokain, a bila sam i ovisnica o alkoholu...'

Ispovijest zvijezde hit serije: 'Obožavala sam kokain, a bila sam i ovisnica o alkoholu...'

Ispričala je da je trijezna gotovo 29 godina, a u opijatima je tražila utjehu zbog nesigurnosti i nedostatka samopouzdanja. Smatrala je da bolje glumi kada je mamurna, a muškarce je birala ovisno o tome piju li ili ne

Godinama nisam okusila alkohol, a onda sam popila svoje prvo piće tijekom studiranja i otkrila sam nirvanu. Alkohol je bio rješenje svih mojih problema, ali i uzrok svih mojih problema, ispričala je u razgovoru za The Guardian glumica Edie Falco (58).

Svijet glamura, brojnih nagrada i priznanja, 'tapšanja' po ramenu i televizijskih uspjeha tek je prikrio muke kroz koje je prolazila zvijezda serije 'Sopranosi'.

- Bila sam velika obožavateljica kokaina, ako bi mi ga netko ponudio jer si ga sama nisam mogla priuštiti. Marihuana mi je samo uzrokovala tjeskobu - kazala je Falco.

The 69th Emmy Awards - Arrivals

Ispričala je da je trijezna gotovo 29 godina, a u opijatima je tražila utjehu zbog nesigurnosti i nedostatka samopouzdanja. Smatrala je da bolje glumi kada je mamurna, a muškarce je birala ovisno o tome piju li ili ne.

- Čekala bih da vidim koliko će brzo spomenuti alkohol u razgovoru i tako bih odlučila hoću li se spetljati s nekim ili ne - dodala je. Shvatila je koliko je pala na dno kada se nakon provoda probudila sa širom otvorenim vratima stana.

I uspjela je. Jer nakon turbulentnih 20-ih, dobila je ulogu u spomenutim Sopranosima te joj je karijera krenula u smjeru kakvom je i sanjala.


The 69th Emmy Awards - Arrivals

Najčitaniji članci