Obavijesti

Show

Komentari 41

Isprobavala odjeću, svi gledali ormar: Tko će ovo pospremiti?

Isprobavala odjeću, svi gledali ormar: Tko će ovo pospremiti?
8

Njezinim su obožavateljicama 'upale u oko' prvenstveno njezine hlače, a neke od njih izrazile su želju kako bi ih voljele imati. Osim toga pohvalile su njezin izgled i priznale kako joj plava perika dobro pristaje

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakMaja obrijala Nenada: Je li vi to imate televizor u kupaonici?

Maja Šuput Tatarinov (40) vrijeme provodi u izolaciji sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim (36) pa zajedno kuhaju specijalitete, o čemu Maja svakodnevno obavještava svoje pratitelje na Instagramu.

Aktivna je i ne miruje, čak niti dok mora biti u kući. Odlaske u teretanu zamijenila je vježbanjem kod kuće, a otvorila je i kućni ured kako bi obožavateljicama mogla dijeliti haljine. Sada je napravila malu reviziju u ormaru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Moda estrade u doba korone 01:18

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nosi dugačku plavu periku i ružičaste hlače. Napisala je u opis fotografije kako je trenutno na online vezi sa svojim prijateljem i stilistom Markom Grubnićem (37) pa isprobava odjeću.

Njezinim su obožavateljicama 'upale u oko' prvenstveno njezine hlače, a neke od njih izrazile su želju kako bi ih voljele imati. Osim toga pohvalile su njezin izgled i priznale kako joj plava perika dobro pristaje. 

Međutim, nije moguće ne uočiti Majin nered u ormaru, što je i sama priznala kako je sve razbacala.  No, vrckava pjevačica za to ne mari pa je ponosno pozirala pored ormara dok je isprobavala odjeću.

- Napravila sam mali kaos u garderobi - napisala je u opis fotografije. Maja osim polica s odjećom, ima i poseban prostor za cipele. Za njezin stajling godinama se brine upravo Grubnić, a on joj je dizajnirao i vjenčanicu.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakŠuput se 'pohvalila': U mom braku je savršeno i sve štima

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin