Malo su na jahti, idu po otocima, uživaju, a i odlučni su da im ništa, pa ni jaka kiša, neće pokvariti dobru zabavu! Maja Šuput i Šime Elez provode vrijeme zajedno i, sudeći po fotografijama, fino jedu i uživaju
Ist, Premuda pa Zadar: Evo gdje su Maja i Šime proveli večer...
Malo Split, Brač, pa Ist, Premuda, Škarda, Zadar... Ljeto pjevačice Maje Šuput prilično je ispunjeno, a u nastupima je nije spriječilo ni loše vrijeme kada je u subotu navečer trebala nastupiti na Istu. Iako je sve bilo spremno, vrijeme je imalo druge planove pa je svirka na otvorenom 'pala u vodu'.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
00:34
No, kod Maja odustajanje nije bila opcija, već je, kako nam je ispričao čitatelj, napravila 'spontanu feštu u konobi', dok se Šime Elez, mladi Splićanin poznat iz 'Gospodina Savršenog' primio 'konobarskog posla'. Inače, Maja i Šime u posljednje vrijeme se često druže. Uživali su zajedno na jahti kraj Brača prije više od tjedan dana...
- Maja je ležala na njemu, ljubili su se i mazili bez obzira na znatiželjne poglede - ispričala nam je čitateljica koja se zatekla u blizini.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
00:52
Nakon spontanog koncerta na Istu su se uputili na Premudu gdje su ponovno snimljeni zajedno, i to kako se drže za ruke. Nakon što su ručali u restoranu su se ukrcali na gliser pa su, ispričala nam je čitateljica, uputili prema Zadru.
A sama Maja javila se iz Zadra na svojim društvenim mrežama. Objavila je fotografiju iz, kako kaže, njenog najdražeg restorana, kao i nekoliko videa na kojima se vidi i što je jela.
Iako nije označila Šimu u objavama, označila je restoran, kao i vlasnika restorana, Matu Nižića. A on je na svojem Instagramu otkrio je li im se i 'Gospodin Savršeni' pridružio na večeri. Podijelio je crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira s Majom i Šimom, te ih i označio na njima.
Oni su zajedno uživali u ribljem restoranu koji se na svojim stranicama navodi kako priređuju 'jela koja čuvaju davne okuse dalmatinske kuhinje, ali istodobno njeguju koncept zdrave prehrane i kreativne suvremene gastronomije'. Sudeći prema njihovom jelovniku, najskuplje jelo je 'Wagyu Kagoshima A5'. Radi se o odrescima japanske govedine koja je poznata po svojoj visokoj kvaliteti. Prema jelovniku, četiri odreska od 50 grama koštaju 285 eura. Serviraju se uz kavijar i crni tartuf.