Obavijesti

Show

Komentari 53

Istarski superjunaci: Vitasović je Batman, a Šajeta Superman

Istarski superjunaci: Vitasović je Batman, a Šajeta Superman
6

ČEKAJU KOSTIME Alenu i Draženu krojačica će sašiti odijela za nastup, a oni će, kako kažu, spašavati estradu od poroka i zla. svi se zanimaju za njih

VIDEO

Šajeta je niži od mene i iskompleksiran. Zato želi biti Superman. Ja letim high high, pa sam bolji kao Batman, smatra Alen Vitasović (48).

Zvijezde ča vala, Vitasović i Dražen Turina Šajeta (44) često nastupaju zajedno. Maskirati su se počeli prije dvije godine za svirke na fašnicima. Pjevali su odjeveni u kauboje. Prijatelj im je nedavno napravio plakat na kojemu su odjeveni kao Batman i Superman. Ideja im se svidjela pa će u njihovim kostimima nastupiti čim nađu dobru krojačicu.

Pokretanje videa...

00:17

Batmanu ne pomaže

- Ne pristajemo na fušarenje. Pjevat ćemo tek kada dobijemo kostime identične Supermanovu i Batmanovu - rekao nam je Šajeta. Vitasović nije siguran da želi pjevati u kostimu Batmana, ali ne dvoji da će ga Šajeta nagovoriti.

- On je otkačen i sigurno će me navući na tu ideju. Uostalom, uvjerio me da na plakatu budem Batman jer sam sličniji šišmišu od njega - kaže Vitasović. Šajeta dodaje da su njih dvojica opaki igrači, iako se Vitasović, dok se nisu udružili, više zanimao za poljoprivredu nego za superjunaka koji čuva Gotham City. Šajeta se kao dječak furao na Jamesa Bonda, a volio je i Supermana.

Estradi treba bonton

- Taj lik je kao stvoren za mene jer volim spašavati svijet. Pjevat ću u odijelu junaka s Kriptona, ali i pozabavit ću se pretvorbom, spašavati ljude iz požara, boriti se protiv zla i poroka estrade - kaže Šajeta. Da ima moći Supermana, svoje kolege bi ubacio na tečaj osnova kulturnog ponašanja i pristojnog odijevanja.

- Većini im treba bonton. Sve je više onih kojima ni Superman ne može pomoći, samo duže psihijatrijsko liječenje - smatra Šajeta. Dodaje da nisu svi pribrani poput njega. Sebe smatra idealnim muškarcem. Teška srca priznaje Vitasoviću da je u svim sportovima bolji, posebice u nogometu.

- Mene su još kao dijete zamolili da se ispišem iz kluba - dodaje Šajeta. Pjevač smatra da Vitasovića ni od čega ne treba spašavati i da njemu ne treba Superman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao