Obavijesti

Show

Komentari 9

Iva Alilović podijelila kako njen Mirko jede sushi: 'Mislim da se Japanci krste kad ovo vide...'

Iva Alilović podijelila kako njen Mirko jede sushi: 'Mislim da se Japanci krste kad ovo vide...'
5

Iva je poznata po tome kako je žena bez dlake na jeziku. Na društvenim mrežama voli komentirati događaje i ulaziti u rasprave s pratiteljima, a njezine objave često razvesele fanove

VIDEO

Mislim da se Japanci kao i Talijani krste kada vide Mirka kako jede sushi i pastu, napisala je u objavi na Instagram storyju Iva Alilović (36) uz fotku muža Mirka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:24

Naime, naš proslavljeni rukometaš odlučio je japansko tradicionalno jelo, koje se inače poslužuje uz soja sos, začiniti majonezom. Mirkov neobični ručak fotkala je njegova supruga i podijelila s pratiteljima na Instagramu. 

Inače, Iva je poznata po tome kako je žena bez dlake na jeziku. Na društvenim mrežama često komentira događanja i ulazi u rasprave s pratiteljima. Njezine objave često razvesele fanove s obzirom na to da supruga rukometaša ne pazi da svaka fotka bude savršena. 

Na Ivinom Instagram profilu mogu se naći i fotke na kojima pozira bez šminke, efekta ili photoshopa, a ponekad podijeli i detalje iz privatnog života. 

Prije nekoliko dana objavila je tortu koju je napravila sama, a mnogi su po njenom izgledu pomislili da ju je napravio profesionalni slastičar. 

Torta bogata jagodama, kinder jajima i čokoladom zasladila je cijelu obitelj Alilović. 

- Moja uskršnja torta napravljena s puno ljubavi...Kroz život su mi mnogi govorili kako nikada ništa od mene u kuhinji neće biti, kao ni u mnogim drugim segmentima života za koje isto na kraju nisu bili upravu, a nisu znali da ja sve mogu, kada iskreno želim i srcem radim! Samo ljubav i ništa više - napisala je u objavi Iva. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin