Obavijesti

Show

Komentari 43

Iva Bagić je često pričala s Bogom i tako crpila snagu

Iva Bagić je često pričala s Bogom i tako crpila snagu
4

Zadnji intervju voditeljica je dala pjevačici Nini Badrić za jedan časopis. Nina kaže da je Iva samo djelovala krhko, ali u njoj je bila vulkanska snaga

VIDEO

Televizijsku karijeru Iva Bagić započela je 2004. kao voditeljica vremenske prognoze na RTL-u. Nakon deset mjeseci prešla je u humorističnu emisiju “Salto”. Tada su joj dijagnosticirali tumor, a Iva je gubitak kose prikrivala perikama. U kolovozu 2006. javno je pokazala obrijanu glavu. Poruke potpore stizale su joj sa svih strana.
- Dok sam snimala Salto prišao mi je čovjek na Jarunu. Htio me upoznati jer mu je sin također imao tumor. Rekao je da mi nova frizura jako dobro stoji - kazala je uvijek nasmijana Iva. Zadnja emisija koju je vodila na RTL-u bila je “Look”. Prije godinu dana zbog lošeg zdravlja Iva je otišla na bolovanje. Emisija se prestala emitirati i nije dobila zamjensku voditeljicu jer je RTL odlučio pričekati da Ivi bude bolje. U listopadu 2009., nakon što je Ivi ponovno pozlilo, prijatelji i kolege organizirali su zajedničku molitvu u crkvi Sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci koja se nalazi nedaleko od prostorija RTL-a. Pjevačica Nina Badrić lani je prije Božića napravila zadnji intervju s Ivom za časopis Extru. Upoznala ju je na Hvaru dok je Iva imala svega 18 godina.
- Snagu za borbu protiv bolesti crpim u molitvi i obitelji. Molitva mi je snaga i zaštita - kazala je Iva. Dodala je da ima potrebu moliti se Bogu i s njim voditi male privatne razgovore. Nini je tada otkrila da bi se voljela okušati u radijskom novinarstvu, koje joj je najveća neostvarena želja.
- Iva je bila jedna od najposebnijih djevojaka koje sam imala čast upoznati. Iskreno sam joj se divila i zavoljela na prvi pogled. Svi od Ive možemo naučiti kako voljeti život, kako se ponizno, skromno i iskreno radovati sitnicama koje život znače, ne tražeći čuda i čudesa iznad čuda koje se zovu život i zdravlje. Neopisivo mi je žao što je izgubila bitku na ovome svijetu i iskreno suosjećam s njezinom obitelji. Bila je anđeo.Prečista duša za ovakav svijet u kojemu živimo, gdje su mnoge stvari izgubile svoje prave vrijednosti. Ona je bila najljepši cvijet.Anđeo koji je hodao ovim svijetom, a sad je to na nebu. Volim te Iva - kazala je potresena Nina Badrić (37). Za prijateljicu Ivu kazala je da naizgled djeluje krhko, ali u njoj bukti vulkanska snaga koja ponekad i plaši ljude. Nedostajat će svima.

ŽELJELA JE DEČKA KOJI ĆE ZBIJATI ŠALE POPUT NJENOG OCA
Lijepo je biti zaljubljen, pogotovo ako se s nekim tako dobro slažeš. Imamo puno toga zajedničkog, od smisla za humor do životnih stavova. Obožavamo glazbu osamdesetih i house, pa često organiziramo kućni disko, kazala je Iva 2006. o vezi s ondašnjim dečkom, zagrebačkim odvjetnikom Milanom Vončinom (41). Upoznali su ih zajednički prijatelji, a jednoipolgodišnju vezu prekinuli su u srpnju 2007. Tad je rekla da joj treba muškarac koji se može emotivno brinuti za nju u emotivnom smislu, a ne da se prepadne i pobjegne ako joj se nešto dogodi. Voljela je iskrene muškarce koji su je u svakom trenutku znali nasmijati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara