Obavijesti

Show

Komentari 119

Iva je Jerka izbacila iz stana jer sumnja u njegovu vjernost?

Iva je Jerka izbacila iz stana jer sumnja u njegovu vjernost?
1

Bivši nogometni reprezentativac i manekenka više ne žive zajedno. Iva zasad tvrdi da do rastave neće doći. Par bi ove godine trebao proslaviti pet godina braka

VIDEO

Prijatelji manekensko-nogometnog para su u šoku. Iva (28) i Jerko Leko (36) djelovali su im kao idiličan bračni par. Nikakvih većih trzavica i svađa između supružnika nije bilo. 


POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:09

Kako doznajemo, par proživljava veliku krizu u braku. Iva je supruga navodno izbacila iz stana u kojem su živjeli u Zagrebu jer je posumnjala u njegovu vjernost. Magazin Story piše da se rastaju. Par bi ove godine u lipnju proslavio pet godina braka. Iva i Jerko imaju i dvojicu sinova, Carlosa (5) i Leona (3).

Bivša manekenka prijateljima je jučer tvrdila da se nada da se neće rastati. Rekla je da imaju problema, ali da će sve riješiti. Na pozive nam nije odgovarala.

Par je vezu započeo 2008., nekoliko mjeseci nakon što je on prekinuo vezu s Majom Cvjetković (31), bivšom Miss Hrvatske, koja je bila u vezi i s Davorom Šukerom. Ivu i Jerka tad su vidjeli kako se ljube u VIP-u zagrebačkog noćnog kluba.

Iva Saric

- Prvi put kad sam ugledao Ivu, bio sam oboren s nogu, pa s pravom mogu reći da je to bila ljubav na prvi pogled. Od tada sam pokušavao doći do nje i nakon nekog vremena smo se uspjeli upoznati - rekao je tad jedan od najpoželjnijih neženja. Vezu isprva nisu htjeli potvrditi.

- Jerko je bio krajnje spontan, prirodan, vrlo duhovit i vidjela sam da smo po mnogočemu slični. Bio je iskren prema meni, što je ujedno bilo i najvažnije za početak naše veze - rekla je Iva. Nakon što su započeli vezu rekli su da najviše uživaju kod kuće kad su sami, gledaju televiziju i jedu hranu koju su sami skuhali.

- Bilo je slučajeva da mi prilaze sponzoruše, no nasreću, jako sam oprezan kod takvih stvari. Budući da sam tradicionalan tip, ne sviđa mi se kad žena sama prilazi muškarcu. Iako se u početku prave divne, sponzoruše uvijek pokušavaju sakriti svoje motive. No vjerujte, one se ne mogu dugo pretvarati pa ubrzo pokažu svoje lice i svoju glad za novcem - rekao je Leko na početku njihove veze.

Marko Lukunić/Pixsell

Iva je tad dodala da je njen dečko pravi romantičar s kojim, dok je u inozemstvu, dnevno izmijeni 'milijun poruka, tako da uvijek u strahu očekuje novi telefonski račun'.

Vjenčali su se u lipnju 2012. godine, a na svadbi su im bili brojni nogometaši, poput Gorana Sablića sa suprugom Monikom i Nikole Pokrivača s tadašnjom djevojkom Iris Rajčić. Mladenci su vjenčanje proslavili s tristotinjak uzvanika u Golf&Country klubu Zagreb.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...