Show

Komentari 43

Iva Majoli na turniru pokazala lice nakon što joj je 'popustio' efekt tretmana za pomlađivanje

Iva Majoli na turniru pokazala lice nakon što joj je 'popustio' efekt tretmana za pomlađivanje

Bivša tenisačica prošlog je tjedna stigla na turnir Hrvatski Premier Tenis u Osijeku. Prethodno je 'odjurila' na 'vampirski face lifting' čim su poliklinike otvorile svoja vrata nakon dvomjesečne stanke zbog pandemije

Bivša tenisačica Iva Majoli (42) proteklih je dana sudjelovala na turniru Hrvatski Premier Tenis u Osijeku. Turnir je to humanitarnog karaktera u organizaciji tenisačice Donne Vekić (23) i njezine obitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nekoć najbolja hrvatska tenisačica i osvajačica Roland Garrosa zadnjih dana pažnju plijeni promjenama na licu koje joj je ovih dana izgledalo drugačije. No, bivša tenisačica ranije je otkrila kako je nedavno bila na takozvanom 'vampirskom face liftingu' u Zagrebu pa su mnogi njezin izgled povezali s tim.

- Obožavam tretmane. Od igranja tenisa na suncu koža mi je zapravo oštećena. Kako bih kožu vratila u stanje prije oštećenja, preporučili su mi fenomenalnu 'Plazmu Prgf'. Izvade ti krv, stave ju u posebnu centrifugu kako bi izvadili tvoju plazmu punu faktora rasta i onda ju injektiraju u lice koje izgleda zdravo, sjajno, elastično i pomlađeno - napisala je Iva na svom Instagram profilu nakon što je odradila tretman u poznatoj poliklinici.

 Jučer se pojavila na teniskom terenu, a ako je suditi prema novim fotografijama, efekt tretmana je popustio. 

Iva je u Osijek stigla u četvrtak. Išla je i na konferenciju za medije prije samog početka humanitarnog turnira Hrvatski Premier Tenis. Bivša tenisačica pozirala je s nekoliko fanova, a društvo joj je pravio umirovljeni tenisač Goran Ivanišević (48). 

 

Najčitaniji članci