Obavijesti

Show

Komentari 54

Iva Šarić: 'Adrian je predivan, a Bruno se super snašao kao tata'

Iva Šarić: 'Adrian je predivan, a Bruno se super snašao kao tata'
5

Bivša manekenka pohvalila je svog partnera i kako je dobar u ulozi oca, a također je otkrila što stoji iza njezine ponovno vitke linije samo tri mjeseca nakon što je rodila treće dijete

Iva Šarić (32) početkom travnja rodila je trećeg sina, Adriana, kojeg je dobila s hrvatskim nogometnim reprezentativcem Brunom Petkovićem (26). Iz prijašnjeg braka s Jerkom Lekom (41) ima dvojicu starijih sinova Carlosa i Leona.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Majka trojice dječaka i bivša manekenka u novom intervjuu za Gloriju opisala je kako su se ona i Bruno snašli u ulogama novih roditelja. 

- Sada sam okupirana Adrianom. Predivna je i jako dobra beba i svi smo u obitelji zaljubljeni u njega - priznala je voditeljica i rekla kako se i Bruno jednako brine o bebi.

- Bruno se super snašao u ulozi tate i oko Adriana mi maksimalno pomaže - pohvalila je Iva, a već je ranije rekla kako su njeni stariji sinovi dobro prihvatili mlađeg brata i kako se prema njemu ponašaju zaštitnički.

Iva Šarić snimila prvu kampanju nakon poroda: 'Iskreno sam se bojala, ali super smo tim...'
Iva Šarić snimila prvu kampanju nakon poroda: 'Iskreno sam se bojala, ali super smo tim...'

Mnogi su primijetili koliko se brzo Iva nakon poroda vratila u vitku formu.

- Dok sam bila trudna s Adrianom puno sam i planinarila i vježbala pilates. No, za lijep izgled najvažniji je skladan život i unutarnji mir, što ja imam. Nekako je to došlo prirodno.  Ako je žena sretna i zadovoljna iznutra, onda se to manifestira i na van. Ipak, tu je najveću ulogu odigrala genetika i zdrav život koji vodim već dugi niz godina - izjavila je.

Priznala je kako se nije pretjerano opterećivala vraćanjem linije i da trenutačno nema vremena vježbati. Kako se više ne bavi manekenstvom to joj nije prioritet i kaže kako se 'profesionalno pronašla u novinarskom poslu'. Podsjetimo, Šarić je Petkovića upoznala upravo na poslu 2019. godine kada je s njim radila intervju za HRT-ovu emisiju 'Klub 7'.

Bivša manekenka spomenula je kako se trenutačno fokusira na 'svoja četiri dečka' i njihov predstojeći odmor u Murteru.