Obavijesti

Show

Komentari 111

Iva Todorić: Nećemo se svađati oko imovine, najbitnija su djeca

Iva Todorić: Nećemo se svađati oko imovine, najbitnija su djeca
6

SAMO FORMALNOST Već dulje suprug Hrvoje i ja ne živimo na istoj adresi, ispričala nam je detalje bračnog kraha Iva Todorić...

VIDEO

Zahvalna sam Hrvoju na svim ovim godinama braka. Imamo troje djece zajedno i uvijek ću ga poštovati kao njihova oca, rekla nam je Iva Todorić (43). Dvije godine špekuliralo se o razvodu Todorićeve kćeri i poduzetnika Hrvoja Balenta (46), no oboje o tome nikad nisu pričali u javnosti

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

Video Vijesti 01:11

Sve dosad. Kako smo jučer ekskluzivno objavili, par se ipak rastaje nakon 18 godina braka, što nam je potvrdio zagrebački Općinski građanski sud.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Krah ljubavi nakon 18 godina: Balent zatražio razvod od Ive
Krah ljubavi nakon 18 godina: Balent zatražio razvod od Ive

To je samo formalnost

Hrvoje Balent je 12. travnja ove godine zatražio razvod od Todorićeve kćeri. Iva Balent dosad nije pričala o problemima u njihovu odnosu, no jučer nam je ekskluzivno progovorila o bračnom krahu.

- Već dugo ne živimo skupa. Razvod je samo formalnost – rekla nam je Iva. Par tako nije angažirao ni odvjetnike. Iva je, naime, s djecom ostala živjeti u Kulmerovim dvorima, koje odnedavno i iznajmljuje za razne prigode, kao i obiteljsku kuću u Gorskom kotaru. Za Hrvoja se pričalo da se zbog ljubavnih problema preselio u centar Zagreba. Problemi u njihovu braku započeli su prije dvije godine, kad je Agrokor bio u najvećoj krizi. U listopadu 2017. Hrvoje je zajedno s Ivinim ocem Ivicom završio u pritvoru. Iva ih je oboje dočekala na izlasku iz pritvora i grlila supruga. Nakon nekoliko mjeseci na društvenim mrežama vratila je djevojačko prezime Todorić i tad su krenule špekulacije o njihovu razvodu. Iva ni sada nije bila voljna odgovoriti na pitanje je li s Balentom potpisala predbračni ugovor, ali na sudu nije podnijela zahtjev za podjelom imovine nego samo za razvod.

'Najbitnija su nam djeca'

- Ne želim od razvoda raditi show. Imamo troje djece zajedno koja su nam najbitnija. Ne ispaštamo mi odrasli ljudi nego djeca – rekla je Iva.

Todorićevoj kćeri utjeha u razvodu je njezina sad već bliska prijateljica, životna trenerica Ana Bučević. Prošlo ljeto je Iva s još 40 polaznika išla na njezine seminare na jahti koji stoje 16.000 kuna. Tamo su tražili smisao svega...

Kako doznajemo, Iva i dalje pohodi seminare Ane Bučević, koja je postala njezina osoba od povjerenja.

Osim što se službeno rastaje, Iva je i drastično smršavjela pa liniju ponosno pokazuje u kupaćem kostimu krstareći s mentoricom Bučević.

- Iva je sretnija nego ikad – rekli su nam prijatelji Ive Balent. Razlog njezinoj sreći možda se krije u tome što Iva ima i bliskog prijatelja. Naime, kako doznajemo, prije nekoliko mjeseci prisno se družila s naočitim muškarcem mlađim od nje. Bili su u beogradskom restoranu i izmjenjivali nježnosti. Iva je bila razdragana i grlila muškarca kojeg su nam svjedoci opisali kao izrazito “atraktivnog i mišićavog”.

Todorićeva mezimica i poduzetnik vjenčali su se na raskošnoj svadbi 2001. u tadašnjem hotelu Internacional.

Torbica, roza, Chanel...

Svadbu s oko 300 uzvanika zabavaljao je Jasmin Stavros. Iva je Todorićevo najstarije dijete i jedina kći. Dok je bila djevojčica, radila je kod djeda i bake u obiteljskom stakleniku u Kloštar Ivaniću, u kojemu je sortirala i pakirala cvijeće. Tijekom srednje škole radila je i kao konobarica te kao voditeljica na Agrokorovu štandu na Zagrebačkom Velesajmu. Nakon završenog studija ekonomije postala je direktorica marketinga u Agrokoru.

Nakon što su se oženili, i Hrvoje je postao član uprave Agrokora. Iva i Hrvoje vjenčali su se 2001. u Zagrebu na rakošnom vjenčanju na kojemu se okupila “društvena krema”. Svatove od 300 uzvanika zabavljao je Jasmin Stavros. Iva je nosila ručno šivanu vjenčanicu koju je kupila u Italiji, a slavlju su nazočili mnogi poslovni partneri njezina oca Ivice. Nakon toga je Hrvoje postao visokopozicirani menadžer u Agrokoru. Par je skupa obilazo mondena ljetovališta poput Dubrovnika i Hvara, a Iva je oduvijek voljela trošiti na torbice, na koje je potrošila barem 280.000 kuna. Omiljena marka joj je Chanel, a omiljena boja ružičasta.

Za njezin 40. rođendan u Kulmerovim dvorima organizirala je veliko slavlje s oko 200 uzvanika.

Božanstvena ženo

Na rođendanu joj je pjevao Miroslav Ilić svoj hit “Božanstvena ženo”, što je njezina najdraža pjesma, baš kao i njezine majke Vesne.

Za 45 minuta pjevanja, priča se, Ilić je dobio 10.000 eura. Jedna od bliskih prijateljica Ive Balent bila je i Severina, kojoj je Todorićeva kći svojedobno za rođendan poklonila cipele Balenciaga od oko 1000 eura. Iva Todorić je dobra i sa suprugom Željka Joksimovića, Jovanom, a pohodila je i njihovu svadbu u Beogradu, na kojoj se za zabavni program pobrinula Ceca.

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život