Show

Komentari 5

Presretna Iva Todorić: 'Bratu Ivanu i Milici stiže drugo dijete'

Presretna Iva Todorić: 'Bratu Ivanu i Milici stiže drugo dijete'

Ivan i Milica već imaju 2,5-godišnjeg sina Vida kojeg je bivša manekenka rodila u studenom 2017. Godine privatnoj poliklinici u Švicarskoj. Par inače tamo živi, no dječaka su krstili u Zagrebu

Iva Todorić (44) potvrdila nam je da će uskoro opet postati teta. Njen mlađi brat Ivan (36) i srpska manekenka Milica Mihajlović čekaju drugo dijete. Par bi bebu trebao dobiti krajem ljeta. Iva ipak nije htjela otkriti kojeg je spola beba već je uz smiješak kratko odgovorila: 'To morate pitati roditelje'.

POGLEDAJTE VIDEO: Iva Todorić na 'Vortex krstarenju'

Ivan i Milica već imaju 2,5-godišnjeg sina Vida kojeg je bivša manekenka rodila u studenom 2017. Godine privatnoj poliklinici u Švicarskoj. Par inače tamo živi, no dječaka su krstili u Zagrebu. Prinova u obitelji Todorić osmo je unuče Ivice Todorića.

Kad se rodio Vid, ponosni djed napisao je na svojoj društvenoj mreži: 'Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći – moju obitelj . I za nju se nikada neću prestati boriti'.

Najmlađi Gazdin sin i srpska manekenka zajedno su 11 godina, a nagađalo se i da su se vjenčali u jeku afere Agrokor prije tri godine.

Par se upoznao u New Yorku 2009. Godine kad je Milica nosila modnu reviju, a Ivan bio tamo zbog posla.

Bila je to, kako su oboje rekli, ljubav na prvi pogled. Nakon šest mjeseci Milica je upoznala Ivanovu obitelj u Zagrebu.

Nakratko su prekinuli nakon pet godina veze. Pomirili su se pola godine poslije na proslavi Miličinog rođendana u Beču, dok im je Dubrovnik omiljena destinacija za ljetovanje.

Najčitaniji članci