Show

Komentari 8

Ivan Klasnić dobio je prinovu u obitelji: Postao otac djevojčice

Ivan Klasnić dobio je prinovu u obitelji: Postao otac djevojčice

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac potvrdio je prinovu u obitelji. Ovo mu je drugo dijete, a prije dvanaest godina s bivšom suprugom, Njemicom Patricijom, dobio je kćer Fabienne Coleen

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (39) nedavno je postao otac još jedne djevojčice, što je potvrdio za Story. Međutim, nije želio davati izjave o privatnom životu, tako da ime majke nije poznato. 

Ivanu je ovo drugo dijete, a prije dvanaest godina s bivšom suprugom, Njemicom Patricijom, dobio je kćer Fabienne Coleen. Par se razveo 2012. nakon osam godina braka, ali ostali su u korektnim odnosima. Upravo mu je kći najviše pomogla da prebrodi teške životne trenutke - desetogodišnje zdravstvene probleme koji su rezultirali s tri transplantacije bubrega. To je pobudilo zanimanje za zdravlje našeg bivšeg reprezentativca, a on sam odlučio je riješiti nedoumice. Poručio je da je s njegovim zdravljem sve u redu.

- Rekao sam da moja uža familija nije mogla meni dati bubreg, zato sam primio od nekog drugog. Sve je u redu, nema nikakve frke - pojasnio je za RTL, a objavio je i post na Instagramu.

GER, muend. Verhandlung im Zivilrechtsstreit Ivan Klasnic

- Hvala vam svima na lijepim porukama! Trenutačno se osjećam odlično i nakon zadnje transplantacije nema razloga za zabrinutost za moje zdravlje! Osjećam se dobro i nadam se da će tako i dalje ostati.

Ubrzo se vratio nogometu, a kako kaže, bez njega ne može.

Sa ženom s kojom je sada dobio dijete nije u braku, ali su u sretnoj vezi i žive u njegovom rodnom Hamburgu. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

 

 

 

Najčitaniji članci