Obavijesti

Show

Komentari 6

Ivan Pažanin nadovezao se na objavu Jelene Rozge: 'Bokun sunca, bokun mora... Ovo je raj'

Ivan Pažanin nadovezao se na objavu Jelene Rozge: 'Bokun sunca, bokun mora... Ovo je raj'
5

Iako su ga pratitelji pohvalili za njegove kulinarske sposobnosti, neki su zaključili da mu je za pitu ipak trebala pomoć, a Pažanin je to ipak odlučio zadržati za sebe

Chef Ivan Pažanin (37) skinuo je majicu i pokazao brojne tetovaže te se svojim pratiteljima pohvalio kako provodi vrijeme na moru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Uz dobru hranu i pogled na more poznati chef poručio je da se nalazi u 'raju'. Podijelio je nekoliko fotografija sa svog odmora i pokazao tetovaže i isklesano tijelo.

- Ako se pitate kako izgleda raj, evo odgovora! Pita, pršut, krempita... Bokun sunca, bokun mora - opisao je Pažanin i nadovezao se na stihove pjesme Doris Dragović 'Malo mi za sriću triba'.

Naime, Pažanina su nedavno ulovili u jednom zagrebačkom kafiću kako se druži s pjevačicom Jelenom Rozgom (44) i od tada ne prestaju šuškanja o njihovoj navodnoj romansi.

Rozga nakon ručka s Pažaninom na Instagramu objavila fotku i opisom zaintrigirala pratitelje
Rozga nakon ručka s Pažaninom na Instagramu objavila fotku i opisom zaintrigirala pratitelje

Jelena je nakon zajedničkog ručka s chefom na svom Instagramu poslala znakovitu poruku, a čini se da su se u svojim objavama oboje sjetili iste pjesme.

- Malo mi za sriću triba - kratko je poručila Rozga dok je nasmiješeno pozirala.

Iako su ga pratitelji pohvalili za njegove kulinarske sposobnosti, neki su zaključili da mu je za pitu ipak trebala pomoć.

- Da li je veliki kuhar sam razvio pitu? - upitali su ga šaljivo, a Pažanin je to ipak odlučio zadržati za sebe.

Podsjećamo, iako se već duže vrijeme šuška o njihovom odnosu, i jedno i drugo glasine nikad nisu potvrdili niti opovrgnuli, a u par intervjua rekli su kako su slobodni.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SHOWA 'TKO MI BOLJE KUHA?'