Show

Komentari 18

Ivan Perišić je zagrlio sina, a Darijo Srna se ljubio s Mirelom

Ivan  Perišić je zagrlio  sina, a Darijo  Srna se ljubio s Mirelom

OBITELJSKA IDILA VATRENIH Subašićeva djevojka Antonija s njim je otišla u podstanare, a Ivan Perišić i Nikola Kalinić svoje žene su upoznali još u školi

Pobjedu nad Španjolcima kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna (34) slavio je strasno ljubeći svoju suprugu Mirelu (33). Grlili su se na terenu ne mareći za druge. Ona ga je tješila u svim najtežim životnim trenucima, a bila je uz njega i gotovo svaki put kad je slavio. 

Mirela i Darijo upoznali su se u noćnom klubu, a on je tri mjeseca pokušavao nabaviti njezin broj. Nogometaš nije odustajao od slanja SMS-ova tadašnjoj studentici ekonomije, sve dok ona nije pristala izaći s njim na spoj. Vjenčali su se prije šest godina, slaveći uz rodbinu, nogometaše i pjevača Halida Bešlića. Dva mjeseca kasnije dobili su kćer Kasiju (5), a prije godinu dana rodio im se sin Karlo

Omišanina Ivana Perišića (27) s tribina bodre supruga Josipa i sin Leonardo (4), dok je kći Manuela (1) još za to premala. Perišić je Josipu upoznao u srednjoj školi, gdje su dijelili školsku klupu. Oženili su se 2012. Dok se Perišić priprema s reprezentacijom u kampu u Deauvilleu, njegova je supruga djecu vodila u Disneyland. 

Vratar Danijel Subašić (31) u vezi je s Antonijom već 14 godina. Dok je on branio za nogometni klub Zadar, ona se s njim uselila u unajmljeni stan. Subašić se prije šest godina ozlijedio na utakmici zbog koje se mjesecima oporavljao. Antonija se brinula o njemu, a kad je dobio ponudu iz Monaca, bez razmišljanja se preselila s njim na Azurnu obalu, gdje i danas žive.

Pjevačica Franka Batelić (24) i nogometaš Vedran Ćorluka (30) zaljubili su se na Zrću na partyju te odmah postali nerazdvojni. Pjevačica ga često posjećuje u Moskvi, gdje on igra za Lokomotiv. 

Franka se ne voli eksponirati kao djevojka nogometaša, ali fotografiju sa stadiona objavila je Izabel Andrijanić (22), djevojka Matea Kovačića (22). Studentica ekonomije i nogometaš upoznali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, gdje je Mateo bio ministrant, a ona je pjevala u zboru. Par se nakon šest godina veze navodno planira vjenčati krajem godine. 

Duje Ćop (22) podrška je manekenki i studentici ekonomije Ani Kurobasi (27), koja je sudjelovala na izboru za 'najseksi Hrvaticu'. 

Prijatelji Nikole Kalinića kažu da se nogometašu život promijenio nakon rođenja sina Matea (3). Nikola se u posvetio sinu, s kojim provodi svaki slobodan trenutak.

- Moj sin Mateo stalno je u pokretu, a kad me vidi na televiziji, viče: ‘Tata gol, tata gol!’ - rekao je Nikola. Dodao je da se dječak obično ne smiri dok tata ne zabije gol. Govorio je i da je tajna njegove dobre igre sretan brak.

U skladnom su braku osam godina

Vanja Kalinić (29), rodom s Pelješca, samozatajna je i voli modu. 

. Na školskim priredbama glumila sam princeze i vile u najljepšim haljinama, a prve najdraže cipele bile su štikle s likom Pepeljuge koje mi je poslala teta iz Amerike - rekla je Vanja, koja trenutno s mužem i sinom živi u Italiji.

Zaljubljeni nogometaši

Franka i Čarli u vezi su četiri godine, a Kalinić se u svoju Vanju zaljubio još kao tinejdžer

Najčitaniji članci