Obavijesti

Show

Komentari 6

Ivan Šarić o Grubniću: 'Netko mora eliminirati Eliminatora...'

Ivan Šarić o Grubniću: 'Netko mora eliminirati Eliminatora...'
6

Svojim plesnim vještinama Ivan Šarić zadivio je sve, a članovi žirija kažu je on najbolja reklama za ples...

VIDEO

Komičar Ivan Šarić (35) je onako, kako bi se reklo u Dalmaciji - čovik poštenih proporcija. Visok je 197 centimetara, težak sigurno barem stotinu kilograma, ali unatoč tome na plesnom podiju kao da klizi... I svojim plesnim umijećem iz emisije u emisiju uspijeva oduševiti žiri, koji ga časti desetkama, ali i publiku.

- Iznimno mi je drago da nas gledatelji obasipaju s toliko ljubavi i toliko pozitivnih komentara. Paula Jeričević i ja dajemo sto posto sebe u svaki ples, a mislim da to gledatelji svjesno ili podsvjesno primjećuju. Naravno da bismo voljeli završiti u finalu. Bila bi nam velika čast. No uvijek smo bili fokusirani na tjedan koji je pred nama i ni na što drugo, mislim da ćemo se držati te formule i sad - kaže nam dobro raspoloženi komičar, kojeg smo uhvatili između plesnih treninga. 

MaChaChaChak: Ne diraju me kritike, spreman sam za dvoboj
MaChaChaChak: Ne diraju me kritike, spreman sam za dvoboj

A fanovi 'Plesa sa zvijezdama' primijetili su kako se mentorica Paula i Ivan izvrsno slažu. On je voli podignuti iznad glave kada dobije dobre ocjene, ali Ivanovoj odabranici Korani Gvozdić to ne smeta.

- Nije ljubomorna. Mislim da veću podršku od nje ne bih ni mogao dobiti i na tome joj zaista hvala - priča nam Šarić, kojem je sudjelovanje u showu promijenilo život.

- Izbrusio sam novu vještinu i zaljubio se u ples. Mislim da mi je to najveća nagrada ovog showa - kaže nam Ivan, koji za iduću emisiju sprema nešto posebno.

- Pripremamo trio s pretalentiranom i dragom Valentinom. S njom ćemo plesati paso doble. Osim toga radujem se bečkom valceru na Metallicu ‘Nothing Else Matters’. Jedva čekam - kaže nam Šarić. A ako završi u duelu, tamo sigurno ne želi sresti Marka “Eliminatora” Grubnića, koji je kroz plesne dvoboje izbacio već pet parova.

POGLEDAJTE VIDEO O MARKU GRUBNIĆU:

Pokretanje videa...

01:03

- Netko mora i njega izbaciti - kaže nam zagonetno za kraj Šarić, koji će sudjelovanje u showu pamtiti po količini truda i dugim drilovima s Paulom u dvorani...


DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin