Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Ivan Zak oduševio je publiku na Danima piva u Karlovcu

Šarmer u pjesmama, a energičan na pozornici Ivan Zak, doslovno je raspametio i bacio u delirij pripadnice ljepšeg spola. Publici je priredio večer za pamćenje

Filip Trezner
Foto: Filip Trezner
0 komentara

Dani piva u Karlovcu ove godine ispunili su sva očekivanja posjetitelja, koji su imali prilike uživati u bogatom programu sjajnih glazbenika. Rasplesana i raspjevana atmosfera vladala je posljednjih deset dana na obali Korane, a upravo tako bilo je pretposljednji dan same manifestacije.

Šarmer u pjesmama, a energičan na pozornici Ivan Zak, doslovno je raspametio i bacio u delirij pripadnice ljepšeg spola. Svojoj publici pjevač je još jednom priredio večer začinjenu najvećim hitovima 'Bolja od najbolje', 'Naučila si me', 'Ilegala', 'Tko mi te krade', 'Škripi veza', 'Usne varane', aktualnim hitom 'Duguješ mi ljeto', koji je obilježio ovo ljeto, te brojnim drugim pjesmama.

Jedan od najangažiranijih izvođača koji u posljednje vrijeme niže same uspjehe u cijeloj regiji, publiku je odličnim nastupom zagrijao od samog početka, pa sve do kraja.

Večerašnjim spektakularnim koncertom kraljice estrade Jelene Rozge završavaju 28. Dani piva u Karlovcu! 

Stoga, okupite društvo i pravac Karlovac, gdje vas očekuje još jedna večer za pamćenje, a popularna splitska pjevačica bez sumnje će prirediti pravi spektakl.

Naši partneri pišu
Message