Obavijesti

Show

Ivan Zak sprema nove hitove: Tulum sada stiže u Ivanić Grad

Ivan Zak sprema nove hitove: Tulum sada stiže u Ivanić Grad
2

Na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova stotine izlagača i tisuće posjetitelja veselit će se s Beginima, a Ivan će raspjevati fanove na gradskom trgu

VIDEO

Hitovi jaskanskog kantautora Ivana Zaka 'Naučila si me', 'Bolja od najbolje', 'Duguješ mi ljeto', 'Usne varane'... orit će se večeras Ivanić Gradom na kraju prvog dana festivala Moja poduzetna Hrvatska.

Istoga će se dana gosti Festivala poduzetništva, obrta i OPG-ova gostiti u Sisku, a na manifestacijama će se predstaviti najzanimljiviji lokalni poduzetnici na gospodarsko-zabavnoj manifestaciji koju organiziraju Večernji list, 24sata i Poslovni dnevnik.

- Festival je kvalitetna platforma za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, posebno obrta i OPG-ova, jer su pokretačka sila razvoja gospodarstva lokalnih sredina. Pored toga, snažno su povezani sa širom zajednicom što utječe i na očuvanje prirodnih resursa te revitalizaciju tradicionalnih vrijednosti lokalne sredine - rekao je gradonačelnik Ivanić Grada Javor Bojan Leš te pozvao sugrađane i ostale goste na današnji nastup Begina i Ivana Zaka.

U nedjelju će se Moja poduzetna Hrvatska preseliti u Sisak. Stotine izlagača i deseci tisuća posjetitelja ranijih izdanja festivala dokaz su da je u Hrvatskoj postojala nepresušna potreba za ovakvim načinom promocije maloga poduzetništva.

Specifičnost ovih manifestacija je da teret organizacije, a i financiranja na sebe preuzimaju jedinice lokalne samouprave – općine, gradovi i županije. Stoga smo s ovogodišnjim domaćinima Festivala razgovarali o razlozima zašto su se odlučili na sudjelovanje u ovom projektu te kako generalno vide stanje malog poduzetništva na svojem području.

Festivali će se ove godine održati u Ivanić Gradu, Sisku, Crikvenici, Zaprešiću, Koprivnici, Murskom Središću, Poreču, Hvaru, Velikoj Gorici, Novalji, Labinu, Bakru, Rogoznici i Jastrebarskom.

- Veselim se što ću se ponovno družiti sa svojim obožavateljima koje ću uskoro razveseliti iznenađenjima iz svoje radionice. Važno je očuvati poduzetnički duh među svima nama jer su upravo uporni i vrijedni obrtnici i vlasnici tvrtki oni koji oplemenjuju naše društvo - rekao je Ivan koji iza sebe ima višegodišnji poduzetnički staž.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin